Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 سلام چطور میشه یه عدد رو که با 0 شروع میشه (مثلا 007) توی یکی از فیلدهای برنامه navicat قرارداد؟ باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 بازم مشکلم رو خودم حل کردم *خنده* نسخه جدید گرفتم درست شد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 منم همین کار رو کردم ولی به محض اینکه میرم فیلد بعد رو پر کنم، صفرهاش پاک میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 از string استفاده کن و نوع ستون هم بذار string لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 Navicat که string نداره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 Navicat که string نداره! TEXT همون رشته یا string محسوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 همه متغیر ها رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 اطلاعات رو چطور بارگذاری میکنید؟ اگه در برنامه اینکارو میکنید حتمان از داده string استفاده کنید و "" فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 بحث من برنامه navicat ه موقع درست کردن فایل دیتابیس نه موقع بارگذاریش توی برنامه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 عرض کردم برادر شما کمی توجه کنید به پست ها این رو ملاحظه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 دیتابیس که دادین خالیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 نیست برادر من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 فک کنم مشکل از نسخه نویکته نسخه من یکم قدیمیه اگه لینک رو دارید بفرستید ممنون میشم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 بنده چندین بار توی تاپیک ها عرض کردم: دوستان عزیز سعی کنند حتما از نسخه Navicat Premium استفاده کنند ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 بازم مشکلم رو خودم حل کردم *خنده* نسخه جدید گرفتم درست شد با تشکر خسته نباشید در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 از متغیر integer استفاده کنین ، این متغیر برای اعداد توی فیلد دیتابیستون ، int بذارین اون فیلد رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohammadreza76 3
سلام
چطور میشه یه عدد رو که با 0 شروع میشه (مثلا 007) توی یکی از فیلدهای برنامه navicat قرارداد؟
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.