پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آقای علیرضا یه تاپیک در مورد استفاده از Shake در سرویس زده بودن که احتمالا با اینکه این کار رو روی سرویس انجام بدن مشکل داشتن. اون تاپیک متاسفانه به دلیل انتقال سرور حذف شد. من اینکارو انجام دادم و مشکلی نداشت و میشه Shake(تکان دادن) رو روی سرویس هم عملی کرد. در صورتی که گوشی shake بشه ویبره میخوره. که با اجازه علیرضا جان سورسش رو قرار میدم. دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آقای علیرضا یه تاپیک در مورد استفاده از Shake در سرویس زده بودن که احتمالا با اینکه این کار رو روی سرویس انجام بدن مشکل داشتن. اون تاپیک متاسفانه به دلیل انتقال سرور حذف شد. من اینکارو انجام دادم و مشکلی نداشت و میشه Shake(تکان دادن) رو روی سرویس هم عملی کرد. در صورتی که گوشی shake بشه ویبره میخوره. که با اجازه علیرضا جان سورسش رو قرار میدم. دانلود چک نکردم هنوز داداش ولی به هر حال خیلی آقایی فدات عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ چجوری میشه کاری کرد که با تکون دادن موبایل یه اکتیویتی اجرا شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ چجوری میشه کاری کرد که با تکون دادن موبایل یه اکتیویتی اجرا شه؟ کسی نمیتونه جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ در در 1394/04/25, 15:52:06، taha1379 گفته است : کسی نمیتونه جواب بده؟ عزیزم اگه توی سورس دقت کرده باشی کدی هست به این شکل: ub ShakeEvent Dim p As PhoneVibrate p.Vibrate(300) sounds.Play(bounceId, 1, 1, 1, 0, 1) End Sub اینجا موقع شک میگیم بیاد ویبره بزنه. حالا همینو پاک کن بگو یه اکتیویتی رو استارت بکنه: Sub ShakeEvent StartActivity(esmeActivity) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من نمیدونم تایپیک بزنم بهتره یا ادامه همین سوال بپرسم () جچوری میشه حساسیت شک کردن رو زیاد کرد؟ اگه اینجا جاش نیست لطفا بگید تا من تایپیک جدید بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من نمیدونم تایپیک بزنم بهتره یا ادامه همین سوال بپرسم ( ) جچوری میشه حساسیت شک کردن رو زیاد کرد؟ اگه اینجا جاش نیست لطفا بگید تا من تایپیک جدید بزنم پاسخ 6ام این تاپیک رو مشاهده کنید. http://answercenter.ir/topic/6632-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D9%84%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ @, سلام خسته نباشید.لینک خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. آقای علیرضا یه تاپیک در مورد استفاده از Shake در سرویس زده بودن که احتمالا با اینکه این کار رو روی سرویس انجام بدن مشکل داشتن. اون تاپیک متاسفانه به دلیل انتقال سرور حذف شد. من اینکارو انجام دادم و مشکلی نداشت و میشه Shake(تکان دادن) رو روی سرویس هم عملی کرد. در صورتی که گوشی shake بشه ویبره میخوره. که با اجازه علیرضا جان سورسش رو قرار میدم. دانلود آقا لینک خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ باعرض معذرت بابت خرابی لینک. لینک دانلود بروز شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در در 1394/12/26, 14:02:29، پژمان نیکروان گفته است : باعرض معذرت بابت خرابی لینک. لینک دانلود بروز شد. با سپاس من بخوام 3 تا چک باکس بزارم و رو هر کدوم یه توست نمایش بدم با تکان دادن به چه صورتی میشه ؟ تو اکتیویتی main 3 تا چک باکس بهشه به ترتیب 1 2 3 و به ترتیب هم توست 1 2 3 و رو هر چکباکسی بود توست اون با تکون دادن در سرویس اجرا بشه . ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ لطفا پاسخگو باشید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ دوستان من این سورس رو دانلود کردم و مشکلی هم نداره . فقط یه سوال. ببینید من میخوام مثلا وقتی کاربر توی اکتیوتی a هست گوشی رو تکون بده و یه سری کارها انجام بشه مثلا چند تا دکمه توی همین اکتیویتی a غیرفعال بشن و مخفی بشن . از دیتابیس مطلب گرفته بشه و توی یه لیبل و یه پنل توی همین اکتیویت a نمایش داده بشه .... یه سری انیمیشن اجرا بشه و ... اما اینطور که میبینیم کا باید اینا رو توی سرویس shake تعریف کنیم . خوب من همه این دکمه ها و لیبل هام توی اکتیویتی a هستن . چطور توی سرویس shake کنترلشون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ در 21 دقیقه قبل، mahfelsoft گفته است : دوستان من این سورس رو دانلود کردم و مشکلی هم نداره . فقط یه سوال. ببینید من میخوام مثلا وقتی کاربر توی اکتیوتی a هست گوشی رو تکون بده و یه سری کارها انجام بشه مثلا چند تا دکمه توی همین اکتیویتی a غیرفعال بشن و مخفی بشن . از دیتابیس مطلب گرفته بشه و توی یه لیبل و یه پنل توی همین اکتیویت a نمایش داده بشه .... یه سری انیمیشن اجرا بشه و ... اما اینطور که میبینیم کا باید اینا رو توی سرویس shake تعریف کنیم . خوب من همه این دکمه ها و لیبل هام توی اکتیویتی a هستن . چطور توی سرویس shake کنترلشون کنم خودم فهمیدم . با این کد : CallSubDelayed(act2,"btn_click") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.