nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم من عکسی دارم که توی فایل توی پوشه نرم افزار هست میخوام فراخوانیش کنم به نرم افزار باید چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"dost.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"dost.jpg") من یک باتونی دارم که میخوام عکسشو عوضکنم راه دیگه ای سراغ ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ من یک باتونی دارم که میخوام عکسشو عوضکنم راه دیگه ای سراغ ندارید؟ کسی نمیدونه چجوری باید عکس باتون رو فراخونی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بفرما Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"pause.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم
من عکسی دارم که توی فایل توی پوشه نرم افزار هست
میخوام فراخوانیش کنم به نرم افزار
باید چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.