abbas2142 557 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ با سلام دیدن توی ورد یه گزینه داره که نوشته ها رو هم راستا می کنه !!! منم می خوام نوشته هام که حالا یا از دیتابیس استفاده می کنم یا از فایل txt همه راستا بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اگه اشتباه نکنم منظورتون هم تراز کردن متن از دو طرفه دیگه ؟ این چیزی که شما میگین بهش میگن جاستیفای کردن متن که از دو طرف تراز هستش بنده نه سورسی ازش دارم و نه کدی ولی ظاهرا یکی از دوستان کتابخونشو نوشته فک کنم به قیمت 50 تومن بود.بگردید ببینید میتونید پیداش کنید. آره منظورم همین هستش که از دوطرف هم تراز باشن !!!! 50 تومن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بنده متوجه هم راستا بودن نمیشم میشه منظور خودتون رو به صورت تصویر نشون بدید تا بیشتر متوجه بشیم ؟ ان شالله که بتونیم کمک کنیم در این مورد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ منظورم این هستش عکس سمت راست بدون هم ترازی ( هم راستایی ) عکس سمت چپ هم تراز شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ با سلام کسی راهه حلی به ذهنش نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سورس مربوط به ایکلیپسش فک کنم موجوده.اگه میتونید تبدیل کنید به بیسیک که بسم الله. وگرنه باید کتابخونشو خریداری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سورس مربوط به ایکلیپسش فک کنم موجوده.اگه میتونید تبدیل کنید به بیسیک که بسم الله. وگرنه باید کتابخونشو خریداری کنید سورسش رو از کجا بگیرم ؟؟؟ چطوری تبدیل کنم ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سورس مربوط به ایکلیپسش فک کنم موجوده.اگه میتونید تبدیل کنید به بیسیک که بسم الله. وگرنه باید کتابخونشو خریداری کنید سلام یه کتابخونه هست الان اینکارو برای انگلیسی دقیق انجام میده ولی فارسیا رو برعکس میکنه. http://s3.picofile.com/file/8199050818/Archive_6.zip.html یکی از دوستان خیلی وقت پیش یه کتابخونه درست کرده بودن که خیلی سریع جاستیفای فارسی رو انجام میداد.به نظرم اگردوستان بتونن کتابخونه رو واسه بیسیک اماده کنن عالی میشه.در ضمن ایشون خودشون هم در رابطه با همکاری با کسایی که میخوان رو این کتابخونه کار کنن.نظر مثبت دارن. https://github.com/navabi/JustifiedTextView http://mohsennavabi.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ باید گرویتی لیبل رو تنظیم کنی به این صورت : dim label1 as label label1.gravity = gravity.center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اگه اشتباه نکنم منظورتون هم تراز کردن متن از دو طرفه دیگه ؟ این چیزی که شما میگین بهش میگن جاستیفای کردن متن که از دو طرف تراز هستش بنده نه سورسی ازش دارم و نه کدی ولی ظاهرا یکی از دوستان کتابخونشو نوشته فک کنم به قیمت 50 تومن بود.بگردید ببینید میتونید پیداش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
دیدن توی ورد یه گزینه داره که نوشته ها رو هم راستا می کنه !!!
منم می خوام نوشته هام که حالا یا از دیتابیس استفاده می کنم یا از فایل txt همه راستا بشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.