shahriar 408 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی دوستان من تو حلقه ی فور( برای ساخت مولتی پنل ) تگ باتونم رو برابر چند تا چیز تو دتابیس قرار دادم : Button1.Tag = "link" & "#" & "name" بعد تو رویداد کلیک باتونم اینو مینویسم : Sub Button1_Click Dim btn As Button btn = Sender Dim parts() As String = Regex.Split("#",btn.Tag) Msgbox(parts(1) & " : " & parts(0),"parts") End Sub ولی بجای اینکه چیزی که تو دتابیس نوشتم رو نشون بده اینجوری نمایش میده : مشکل از کجاست ( موضوع خیلی مهمه لطفا کمک کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام والا کد مشکلی نداره دوست من. خب شما اومدید تگ باتون رو برابر با این قرار دادید : Button1.Tag = "link" & "#" & "name" link و name و بعد هم اومدید اسپلیت کردید خب همینو بهت نشون مدیه دیگه شما چیزی رو از دیتابیس بهش نسبت ندادین که همونو نشون بده بهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام والا کد مشکلی نداره دوست من. خب شما اومدید تگ باتون رو برابر با این قرار دادید : Button1.Tag = "link" & "#" & "name" link و name و بعد هم اومدید اسپلیت کردید خب همینو بهت نشون مدیه دیگه شما چیزی رو از دیتابیس بهش نسبت ندادین که همونو نشون بده بهتون آهان ببخشید من میخوام اگه روش کلیک شد محتوای فیلد "link" و "name" رو از دتابیس بخونه و نمایش بده ، من فک کردم این کد این کارو میکنه راهش چیه ؟ باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ درود ببینید دوست عزیز شما اومدید link و name رو به صورت string وارد کردید که مشخصه که همچین چیزی رو نشون میده. به این صورت باید عمل کنید حدودا : Button1.Tag = cur1.GetString("link") & "#" & cur1.GetString("name") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی دوستان
من تو حلقه ی فور( برای ساخت مولتی پنل ) تگ باتونم رو برابر چند تا چیز تو دتابیس قرار دادم :
بعد تو رویداد کلیک باتونم اینو مینویسم :
ولی بجای اینکه چیزی که تو دتابیس نوشتم رو نشون بده اینجوری نمایش میده :
مشکل از کجاست ( موضوع خیلی مهمه لطفا کمک کنید)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.