korosh 27 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام راهی هست بشه شماره موبایل (شماره گوشی ) کاربر رو پیدا کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ آره یه راه هست اونم کتابخونه StudentLibrary هست که تو سایت امید آقاخانی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ خب راهش چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید خدمت دوستان : Dim st As StudentLibrary Dim nb As String nb = st.getMyPhoneNumber Msgbox(nb,"شماره سیم کارت شما") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید خدمت دوستان : Dim st As StudentLibrary Dim nb As String nb = st.getMyPhoneNumber Msgbox(nb,"شماره سیم کارت شما") میشه کتابخانه مورد نظر رو پیوست کنید (نسخه سالم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اینم کتابخونه http://s3.picofile.com/file/8204699018/Libraries.zip.html رمز: basic4android.org (لطفا دکمه پسندیدم فراموش نشه. ممنون ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ الان با گوشی هستم نمیتونم دقیق ودشو بت بگم تو کتابخونه phone یه چیزی بود مطمئنم یه چکی بکن ببین پیدا میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ راهی که همیشه کار کنه نیست. همون کتاب خانه phone رو بگرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من امتحان کردم کاری انجام نشد!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ نشد که نشد جواب ... کامل بگین ارور داده یا هیچ اتفاقی نیافتاده یا هرچی تا درست راهنماییتون کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ منم امتحان کردم نشد فقط یه مسیج باکس با این عنوان میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ راست میگه. هیچی نمیاد. فقط مینویسه شماره سیم کارت شما. همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ این روش خیلی وقته جواب نمیده . بیخیالش بشید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ این روش خیلی وقته جواب نمیده . بیخیالش بشید ... میشه بگید الان چه روشی جواب میده تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ میشه بگید الان چه روشی جواب میده تشکر بهترین کار اینه که شماره را از کاربر بگیرید ، وریفای کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه ICOSPhone تیک بزنین Dim icos As ICOSPhone Msgbox(icos.SimCardNumber,"") یا کتابخونه Phone تیک بزنین Dim p As PhoneId Msgbox(p.GetLine1Number,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه ICOSPhone تیک بزنین Dim icos As ICOSPhone Msgbox(icos.SimCardNumber,"") یا کتابخونه Phone تیک بزنین Dim p As PhoneId Msgbox(p.GetLine1Number,"") امین جان تستش کردی اینو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ امین جان تستش کردی اینو ؟ نه تاحالا استفاده نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ نه تاحالا استفاده نکردم اوکی ، چون کار نکرد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه ICOSPhone تیک بزنین Dim icos As ICOSPhone Msgbox(icos.SimCardNumber,"") یا کتابخونه Phone تیک بزنین Dim p As PhoneId Msgbox(p.GetLine1Number,"") داداش هیچکدوم کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من چند مدت پیش درگیر همین مساله بودم حقیقتش به جایی هم نتونستم برسم فکر کنم باید دسترسی چیزی به manifest اضافه بشه ! باز امروز یک چرخی روش میزنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه بقیه هم به نتیجه رسیدن یه ندا بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
راهی هست بشه شماره موبایل (شماره گوشی ) کاربر رو پیدا کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.