korosh 27 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام راهی هست بشه شماره موبایل (شماره گوشی ) کاربر رو پیدا کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jchdeveloper 1 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ در در 1396/01/28, 16:46:53، پژمان نیکروان گفته است : سلام. تا اونجایی که من میدونم این محدودیت اوپراتور های سیمکارت ها هستش که اجازه گرفتن شماره تلفن رو نمیدن. اگه دقت بکنید توی تنظیمات گوشی هم شماره تلفن درج نمیشه. چطوری میشه پس؟ من یه صفحه دارم که تعداد سیمکارت های کاربر رو نشون میده(شماره سیمکارت مهم نیست) و از کاربر بپرسم کدوم یسمکارت رو انتخاب می کنی برا این برنامه.و کاربر وقتی سیمکارتشو انتخاب کرد، برنامه بتونه با اون سیمکارت کار کنه. نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ کسی نمیدونه چطوری میشه این کارو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۶ در هم اکنون، amirbeigi گفته است : کسی نمیدونه چطوری میشه این کارو کرد؟ سلام. تا اونجایی که من میدونم این محدودیت اوپراتور های سیمکارت ها هستش که اجازه گرفتن شماره تلفن رو نمیدن. اگه دقت بکنید توی تنظیمات گوشی هم شماره تلفن درج نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
راهی هست بشه شماره موبایل (شماره گوشی ) کاربر رو پیدا کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.