JfM 11 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سلام حقیقتش هیچ اطلاعاتی راجع پشتیبانی ویدئو توی بیسیک 4 اندروید ندارم بنابراین این سوالو می پرسم اول اینکه از چه فرمت های ویدئویی پشتیبانی می کنه آیا wmv رو قبول می کنه ؟ بعدش اینکه چه کتاب خانه های خوبی براش هست ؟ می خوام یه پلیر اندروید درست کنم که ویدئو رو پخش کنه با همه قابلیتای نرمال پلیر مثل متوقف کردن و ... ممنون می شم کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abasdawoodi 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از اینکه پروژه نهایی رو در اختیارمون گذاشتی...ولی این Dim vv as VideoView از کجا آوردی من هرچه میزنم برام در نمیاد(اگه کتابخانه اش رو داری بفرستش اینجا) موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از اینکه پروژه نهایی رو در اختیارمون گذاشتی...ولی این Dim vv as VideoView از کجا آوردی من هرچه میزنم برام در نمیاد(اگه کتابخانه اش رو داری بفرستش اینجا) موفق باشی کافیه کتابخانه audio رو تیک بزنید. اگه ندارید پیوست شد. audio.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ ویدئو رو باید تو کدوم یکی از کنترلر ها بزارم تا پخش بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ با سلام میتونی هرجایی که خواستی بزاری مثلا button و تو قسمت اکتیویتی بزاری که همون موقع اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خسته نباشید چه فرمت هایی رو میشه پخش کرد؟؟ بعد ویدیو با حجم 2 مگ و فرمت mp4 رو پخش نمیکنه یا وقتی پخش میشه فقط صداست و تصویر نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ خسته نباشید چه فرمت هایی رو میشه پخش کرد؟؟بعد ویدیو با حجم 2 مگ و فرمت mp4 رو پخش نمیکنه یا وقتی پخش میشه فقط صداست و تصویر نیست. برنامه mx player نصب کن مشکلت حل می شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad3011 29 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ JFM پس اومدی خوش اومدی *باکلاس* ویدئو رو در قسمت ADD FILES اضافه کن. بعدش با کدهایی که رفیقمون داد واکشی کن(دستور File.DirAssets خودش مسیری رو بهت می ده که ویدئو رو در بخش Files اضافه کردی به پروژت) ضمنا یادت نره کتابخونه رو در بخش Libs تیک بزنی . چون چیزایی که تو لیست کتابخونه هست واسه انتخابن و اینجا دیگه مثل پاسکال دستور uses و مثل JAVA دستور import و مثل سیشارپ دستور using و مثل C دستور include نداریم و با زدن تیک کتابخونه به پروژه اضافه می کنیم. ویدئو خودش در کنترل VideoView قرار می گیره. دلیل اینه که تو بخش کنترل (وی یو) های های عمومی نبود و از کتابخونه ی audio باید بخونیمش. که با دستور زیر متغیر vv رو از نوع VideoView تعریف کردیم dim vv as VideoView و بعد لودش کردیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ من یه فیلمو انلاین پخش کردم حالا قاعدتن تا فیلم لود میشه باید یه لودینگ چیزی نمایش بشه و اگه فیلم شروغ شد لودینگ بره من چیکار کنم تورو خدا بگید اینم کدم Sub Globals Dim Video As VideoView Dim ServiceLink As String="http://media.newspring.cc/video/2013/021013_DontWasteYourLife_01_iPod.mp4" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("m1") Video.Initialize("Video1") Activity.Addview(Video,0,0,100%x, 100%y) Video.LoadVideo("http",ServiceLink) Video.Play ProgressDialogShow2("dfdghg",True) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سلام. دمتون گرم. مجبور شدم خودم سر به سر b4a بزارم و باتون های پخش و توقف و ادامه پخش رو طراحی کنم. *مرسی* انصافا کد ساده و در عین حال کارآمدیه.*خنده* #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim vv As VideoView Private play As Button Private puse As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("videom") ' پخش برای ساختم اوت لای یک vv.Initialize("vv") Activity.AddView(vv, 5%x, 5%y, 90%x, 90%y) ' افقی حالت در پخش تنظیمات File.Copy(File.DirAssets, "start.mp4", File.DirRootExternal, "start.mp4") vv.LoadVideo(File.DirRootExternal, "start.mp4") vv.play vv.MediaControllerEnabled=False End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub play_Click vv.play ' پخش برای باتون End Sub Sub puse_Click ' توقف برای باتون vv.Pause End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ تشکر ویژه برای ارائه دادن نتیجه کار نهایی خودتون در تاپیک ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، danial1369 گفته است : من یه فیلمو انلاین پخش کردم حالا قاعدتن تا فیلم لود میشه باید یه لودینگ چیزی نمایش بشه و اگه فیلم شروغ شد لودینگ بره من چیکار کنم تورو خدا بگید اینم کدم Sub Globals Dim Video As VideoView Dim ServiceLink As String="http://media.newspring.cc/video/2013/021013_DontWasteYourLife_01_iPod.mp4" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("m1") Video.Initialize("Video1") Activity.Addview(Video,0,0,100%x, 100%y) Video.LoadVideo("http",ServiceLink) Video.Play ProgressDialogShow2("dfdghg",True) End Sub سلام زیر خاکی آوردید بالا برادر بفرما این کد میاد چک می کنه اگر در حال پخش بود میاد دیالوگ یا همون لودینگ رو محو می کنه » If vv.IsPlaying Then ProgressDialogHide لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ vv.MediaControllerEnabled=False این رو به این شکل بنوسید که کنترل بردن به جلو و ایست و پلی به شما داده بشه vv.MediaControllerEnabled=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام من این کد File.Copy(File.DirAssets, "1.mp4", File.DirRootExternal, "1.mp4") v.LoadVideo(File.DirRootExternal, "1.mp4") رو نوشتم ولی این کد ویدیو رو اول میفرسته تو حافظه بعد از اونجا فرآخونی میکنه من میخوام فقط از تو برنامه به ویدیو دسترسی داشته باشن چه جوری میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز بنده تست نکردم که چه فرمت هایی رو میشه پخش کرد ولی با کتابخونه Audio میتونی اینکارو انجام بدی اول کتابخانه Audio رو به اکتیویتی اضافه کن و این کد رو بنویس و از متد های مختلفش استفاده کن: Dim VideoPlayer As VideoView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ فکر نکنم بشه اینکارو کرد ولی می تونی بعد از کپی و پخش پاکش کنی اگه خیلی برات مهمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ ببخشد دیگه کلمات بهم ریخته شد ببینید این کد خودم نوشتم انجام نمیده سورسو ملاحظه کنید لینک سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ ابتدا یک فیلم با نام start به اکتیویتی اضافه کن و بعد کتابخانه audio حالا کد پایین Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim vv As VideoView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) vv.Initialize("vv") Activity.AddView(vv, 2%x, 2%y, 130%x, 100%y) File.Copy(File.DirAssets, "start.mp4", File.DirRootExternal, "start.mp4") vv.LoadVideo(File.DirRootExternal, "start.mp4") vv.Play vv.MediaControllerEnabled=False End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ هر موقع که توقف یا استوپ میخای بکنی vv.stop vv.pause و برای اینکه نواری واسه جابجا کردن داشته باشی باید از ویو سیک بار استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ لطف کردید این آموزش رو گذاشتید نحوه استفاده از seekbar و تایمر رو هم بگذارید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ به زودی قرار میگیره با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JfM 11
سلام حقیقتش هیچ اطلاعاتی راجع پشتیبانی ویدئو توی بیسیک 4 اندروید ندارم بنابراین این سوالو می پرسم
اول اینکه از چه فرمت های ویدئویی پشتیبانی می کنه
آیا wmv رو قبول می کنه ؟
بعدش اینکه چه کتاب خانه های خوبی براش هست ؟
می خوام یه پلیر اندروید درست کنم که ویدئو رو پخش کنه با همه قابلیتای نرمال پلیر مثل متوقف کردن و ...
ممنون می شم کمک کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.