alinoori 123 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام فرض کنیم سورس سایت رو دانلود کردیم بعد میخوام یه چیزایی رو از سورس حذف کنم مثلا تگ <br> و بعد بزارمش تو ادیت تکست یا لیبل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ درود میتونید از Regex.Split استفاده کنید برای حذف کردن کدهای اضافی همچنین در صورتی که میدونید میشه از SubString و SubString2 هم استفاده کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون اینه که متنی که تویه تگ <br> هست رو بگیریم و خود تگ br نیاد ؟ یا اگر اشتباه متوجه شدم بهتر توضیح بدید تا راهنماییتون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ درود میتونید از Regex.Split استفاده کنید برای حذف کردن کدهای اضافی همچنین در صورتی که میدونید میشه از SubString و SubString2 هم استفاده کنید ! داداش اولیو بلدم اما میشه در مورد مورد دومی کمی توضیح بدیکدومش بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ فرض کنید سورس یه سایت رو گرفتین و الان دانلود شده. و داخل job.GetString هست... میخواین هرجا نوشته بود <br> حذف کنید؟؟ dim source as string source=job.getString source=source.replace("<br>","") همین دیگه.. به رپلیس میشه اینکارو کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
سلام
فرض کنیم سورس سایت رو دانلود کردیم
بعد میخوام یه چیزایی رو از سورس حذف کنم مثلا تگ <br>
و بعد بزارمش تو ادیت تکست یا لیبل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.