Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 سلام دوستان میشه بهم یاد بدید یک همچین گالری درست کنم؟ http://www.aparat.com/v/aLh4W لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 کسی نیست کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 از طریق Horizontal ScrollView میتونین اینکار رو انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 شما بلدید چجوری مولتی پنل یا گالری بسازید ؟؟؟ من پیشنهاد میکنم که شبیه به مولتی پنل کار کنید و بجای پنل از عکس استفاده کنید و همچنین بجای اسکرول ویوو عادی از Horizontal ScrollView استفاده کنید و بجای مقدار top مقدار left رو بزارید و اضافه کنید.... آموزش مولتی پنل رو که دیده باشید بقیش با یه ابتکار حله...موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام دوستان
میشه بهم یاد بدید یک همچین گالری درست کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.