Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه بهم یاد بدید یک همچین گالری درست کنم؟ http://www.aparat.com/v/aLh4W لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ از طریق Horizontal ScrollView میتونین اینکار رو انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ شما بلدید چجوری مولتی پنل یا گالری بسازید ؟؟؟ من پیشنهاد میکنم که شبیه به مولتی پنل کار کنید و بجای پنل از عکس استفاده کنید و همچنین بجای اسکرول ویوو عادی از Horizontal ScrollView استفاده کنید و بجای مقدار top مقدار left رو بزارید و اضافه کنید.... آموزش مولتی پنل رو که دیده باشید بقیش با یه ابتکار حله...موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام دوستان
میشه بهم یاد بدید یک همچین گالری درست کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.