1234 51 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه دکمه pause دارم ومی خوام با کلیک روی اون موسیقی pause بشه وبا زدن دکمه پلی موسیقی از همون جایی که pause شده بود پخش بشه وseekbar هم از همون جایی که pause شده بود اجرا بشه ودوباره نیاد اول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ تو انجمن دیده بودم مطلب درباره اش طبق قوانین لینک حذف شد اینجا هم کمکت میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان مشکل من هم همینه . لطفا دوستان کمک کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلا دوستان مشکل را حل کردم. شما میتونید از کدهای زیر استفاده کنید، که هم دکمه play و هم pause وهم stop شما درست کرد کند. البته تو کدهای دکمه play که میبینید لود فایل از روی دیتابیس صورت گرفته است. امیدوارم برای دوستان مفید باشد. Sub play_Click If mediaplayer1.IsPlaying Then mediaplayer1.Stop Else mediaplayer1.Initialize( ) mediaplayer1.Load(File.DirAssets, Label1.Text) mediaplayer1.play End If End Sub Sub pause_Click If mediaplayer1.IsPlaying Then mediaplayer1.Pause Else mediaplayer1.Play End If End Sub Sub stop_Click mediaplayer1.Stop End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
من یه دکمه pause دارم ومی خوام با کلیک روی اون موسیقی pause بشه وبا زدن دکمه پلی موسیقی از همون جایی که pause شده بود پخش بشه
وseekbar هم از همون جایی که pause شده بود اجرا بشه ودوباره نیاد اول
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.