مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام طی دست کاری های متداوم بیسیک خواندن و نوشتن متن داخل فایل txt. به ذهن بنده خطور کرد که الان در اختیار شما دوستان عزیز قرار میدم خب بنده دو روش واسه خواندن متن پیدا کردم: 1-توسط کلاس TextReader 2-توسط متد ReadString خب اول روش آسون تر( ReadString ): EditText1.Text=File.ReadString(File.DirAssets,"1.txt") اینجا متن خوانده شده رو برابر میکنه با EditText1 و نشونش میده ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ روش دوم(TextReader) : ابتدا توی Globals می نویسیم: Dim tr As TextReader در قسمت Activity_Create می نویسیم: tr.Initialize(File.OpenInput(File.DirAssets,"1.txt")) و در نهایت این کد رو داخل یک دکمه بنویسید: EditText2.Text=b.ReadAll b.Close ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ نوشتن متن: قسمت Globals تعریف می کنیم: Dim tw As TextWriter در قسمت Activity_Create می نویسیم: tw.Initialize(File.OpenOutput(File.DirInternal,"2.txt",True)) و در نهایت برای نوشتن می نویسیم: c.WriteLine("Basic4Android.org") c.Close خب این از نوشتن شاید با خودتون فکر می کنید از کجا مطمئن شیم که واقعا همچین متنی رو نوشته،بنده فکر اونجاشم کردم خب یک TextReader در قسمت Globals تعریف کنید: Dim ehem As TextReader و در قسمت Activity_Create این چنین می نویسیم: ehem.Initialize(File.OpenInput(File.DirInternal,"2.txt")) و برای خواندن این کد آسون رو می نویسیم: Msgbox(ehem.ReadAll,"title") d.Close خب اینم آموزشی ساده از Basic4Android.Org امیدوارم مفید باشه در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام ممنون من تازه کارو شروع کردم و برای اینکه با زدن یک دکمه،متنی که داخل یه فایل تکست قرار دادم اجرا بشه مشکل پیدا کردم ممکنه یه جور گام به گام اینجا برام توضیح بدین؟ هنوز خوب نگشتم توی فرووم از مدیر محترم میخوام اگه بدجایی سوال پرسیدم پاک کنه سوالمو و جای درستشو بهم پیام بده ممنون میشم موفق هستید پس موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ با سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی ببیند واسه خوندن متن از فایل تکست ما میاییم به وسیله یک تابع به اسم ReadString متن رو میخونیم و به یک متغیر یا یک کنترل نسبت میدیم و واسه اینکه بخواهیی با کلیک شدن ایم کار انجام بشه باید این کد رو توی رویداد کلیک دکمه بنویسی: Sub Button1_Click Dim Str As String Str = File.ReadString(File.DirAssets , "1.txt") EditText1.Text = Str End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ متاسفانه بازم نشد مشکل از منه که خوب بلد نیستم یکم بیشتر بگم راحت تر کمک کنید من دوتا دکمه روی صفحه اول دارم دکمه اول مهم نیست و حل شده برای دکمه دوم این کد رو نوشتم sub button2_click activity.finish startactivity("s2") end sub حالا توی صفحه جدیدم که زمینه جدید داره میخوام متنم نمایش داده بشه (صفحه ای که اسمش رو گذاشتم s2) برای صفحه s2 عکس قرار دادم اما نمیدونم چطوری متنی که میخوام روی عکسش بیاد و بالاپایین بره بازم ممنون که کمکم می کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ این لینک دانلود پروژشه فقط نخندین )) سه چهار روزه جدی شروع کردم http://Trainbit.com/files/8421521884/New.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tinajo 10 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید. من واسه ایجاد فایل تکست فقط از کد زیر استفاده میکنم ولی وقتی توی حافظه ی تلفن رو نگاه میکنم،هیچ فایلی ایجاد نشده. میخواستم ببینم کد دیگه ای هم باید به برنامه اضافه کنم؟ توی دکمه این کد رو مینوسیم: File.WriteString(File.DirRootExternal,"1.txt","test) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tinajo 10 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. میخواستم بگم مشکل قبلیم با راهنمایی دوستان حل شد.(ایجاد فایل تکست) فقط مشکل اینجاست که نمیدونم وجود فایل تکست رو چه جوری بررسی کنم. یعنی میخوام بدون مثلا یه شرط بزارم اگه فایل تکست وجود داره یک پیغام بده و در غیر این صورت فایل رو به وجود بیاره. منتظر راهنمایی دوستان هستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اینجا ما میاییم میگیم اگه فایل book1.db توی مسیر DirInternal وجود نداشت بیا عمل کپی رو انجام بده. شما میتونید به دستور مورد نظر خودتون تغییر بدید. If File.Exists(File.DirInternal,"book1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"book1.db",File.DirInternal,"book1.db") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz 10 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من Label1.text=Main.matn1.ReadAll را قرار دادم اما فقط قسمتی از متن رو میخونه و ادامه اش را نمیخونه فکر میکنم لیبل بیشتر از این رو نمیتونه جا بده چی کار کنم که بتونم یه متن طولانی رو توسط لیبل نشون بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ کتابخانه StringUtils رو فعال کن و این کد رو بنویس : Dim stu As StringUtils Label1.Height = stu.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz 10 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ این کار را هم انجام دادم ولی نشد. فقط به اندازه ی یک ارتفاع خاص متن رو میاره اگه سایز فونت رو کوچی کنم متن بیشتری نشون میده و اگه سایز فونت رو بزرگ کنم متن کمتری رو جا میده . دیگه چه راهی هست؟ از ادیت تکست هم که استفاده میکنم فقط به اندازه ی یک خط ارتفاع داره و اسکرول فقط روی همین یک خط انجام میشه . edittext.hieght رو هم تغییر دادم ولی بازم نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz 10 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ مشکلم با کتاب خانه textsetting حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjm1993iran 10 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ داداش دمت گرم عالی بود ان شاءالله روز به روز به دانشت اضافه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjm1993iran 10 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تازه شروع به برنامه نویسی b4a کردم می خواستم بپرسم چطور میشه یک فایل txt رو در label به صورت راست چین نمایش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ممنو میشم اگه کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ mjm1993iran: ای کاش سوالتون رو تو یه تاپیک جدا که مربوط به خودش بود میپرسیدین. میتونید از قسمت دیزاینر روی شی لیبل کلیک کنید و گزینه Horizontal Alignmnt رو روی right قرار بدید. طبق این عکس: از طریق کد نویسی هم میتونید راست چین کنید: Label1.Gravity=Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ [b]Dim GetTxt As String GetTxt = File.ReadString(File.DirAssets,"Test.txt") Label1.Gravity = Gravity.RIGHT Label1.Text = GetTxt [/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjm1993iran 10 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از لطفتون فقط یه سوال: آیا در سطوح حرفه ای کتاب رو فقط با دیتابیس می نویسن یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بله دیگه با دیتابیس یک نظمی به کارتون میدین و فراخوانیش راحت تره و حرفه ای تر.برای مثال برای علاقمندی با فایل تکست فکرشو بکنید خیلی دردسر داره ولی با دیتابیس خیلی راحت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjm1993iran 10 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ توی انجمن آموزش ندارین؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ هستش.هم امورش کار با دیتابیس و تمام چیزایی که واسه ساخت یک کتاب لازمه موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.