ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام معلوم چیه دیگه از دیتابیس استفاده شده اتوماتیک label و panel رو ست میکنه برای ساخت برنامه پیام رسان andaze kardane label va panel.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ خداوکیلی دستت درد نکنه ارزش اسپ داشت. خیلی وقت کم آورده بودم برای برنامه نویسی همچین چیزی ایول داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام اگه زحمتی نیست کتابخونش هم بزار من ندارم BClipboard مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام اگه زحمتی نیست کتابخونش هم بزار من ندارم BClipboardمرسی همراه پروژه هستش دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ نیست همراش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ برا من که بود http://uplood.ir/Ubth لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سلام تا چند کاراکتر توی این برنامه میتونه نوشن بده مثلا اگر یه متن 6 سطری داشتم باز همه رونشون میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ من کد ایمان عزیز رو ندیدم اما به احتمال زیاد نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ارمین جان اگر یه بررسی کنی و بهم بگی ممنونت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سلامتا چند کاراکتر توی این برنامه میتونه نوشن بده مثلا اگر یه متن 6 سطری داشتم باز همه رونشون میده؟ آره نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman 10 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام عزیزان حالا تو دیتابیس یه فیلد دیگه اظافه کنیم که داخلش عکس باشه چه کدی باید بزنیم که عکس ها رو کنار هر متن یا همون sms ها نشون بده؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اسم عکسارو به صورت 1 و 2 و 3 اینجوری توی دیتابیس قرار بده و عکساتو توی پوشه Dir Assets بزار و بعد توی حلقه ای که داری متنو از دیتابیس می گیری این عدد رو هم بگیر و عکساتو از DirAssets فراخوانی کن. راهنماییت کردم برو انجام بده هرجاش مشکل داشتی مطرح کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.