1234 51 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من می خوام وقتی موسیقی تموم می شه دکمه پاس false و دکمه پلی true بشه وهمچنین seekbar بیاد اول لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مدیا پلیر یک رویداد به اسم Complete داره : Sub M_Complete PauseBtn.Enabled = False Play.Enabled = True Seek.Value = 0 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ممنون حالا جی کار کنم که وقتی کاربر خودش seekbar رو به جلو یاعقب ببره اهنگ هم جلو یا عقب بره؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ میگم حالا که دارین سوالارو جواب میدین میشه بگین چه جوری باید سیک بار و موزیک رو باهم ست کرد که با عقب و جلو رفتن آهنگ ، سیک بار هم تغییر کنه . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ داخل تایمر سیک بار رو با پوزیشن اهنگ مساوی قرار دهید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ممنون مشکلم حل شد میگم حالا که دارین سوالارو جواب میدین میشه بگین چه جوری باید سیک بار و موزیک رو باهم ست کرد که با عقب و جلو رفتن آهنگ ، سیک بار هم تغییر کنه . با تشکر قبلا یکی از دوستان سورس مربوطه رو گذاشته بود ولی متاسفانه تایپکشو پیدا نکردم به خاطر همین سورسشو براتون قرار می دم خدمت شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ممنون مشکلم حل شد میگم حالا که دارین سوالارو جواب میدین میشه بگین چه جوری باید سیک بار و موزیک رو باهم ست کرد که با عقب و جلو رفتن آهنگ ، سیک بار هم تغییر کنه . با تشکر قبلا یکی از دوستان سورس مربوطه رو گذاشته بود ولی متاسفانه تایپکشو پیدا نکردم به خاطر همین سورسشو براتون قرار می دم خدمت شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید فایل پیوست نمی شه دوستان من یه تایمر دارم که کل زمان اهنگ وزمان طی شده رو نشون می ده ولی بعد از تموم شدن اهنگ وبعد از اینکه نشانکرseekbarبه اول میاد تایمری که زمان طی شده رو نشون می ده زمتن اون تغییر نمیکنه وهمون زمانی رو نشون می ده که هنگ تموم شده همین طور وقتی درحالتstopوpauseهم وقتی نشانگر seekbarرو به جلو وعقب می کشم زمان طی شده تغییر نمی کنه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من همچنان منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
من می خوام وقتی موسیقی تموم می شه دکمه پاس false و دکمه پلی true بشه وهمچنین seekbar بیاد اول
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.