asghar_hichkas 11 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من تمام مراحل رو انجام دادم برای نصب تو run کردن این ارور بهم میده اگه میشه کمکم کنید مرسی از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asghar_hichkas 11 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من این مشکل که شما توی اون تاپیک هم گذاشته بودید رو دارو و طبق آموزش شما انجام دادم اما باز حل نشد خواهش میکنم یکی به من کمک کن ویندوز من 64 بیته مشکل از این نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ن مشکل از ویندوز نیست Platforms هات شناسایی نمیشن بری توی قسمت Tools و configure paths بعد Android.jar رو انتخاب کنید از توی Sdk حالا هر کجا که Sdk تون رو نصب کردین همونجاست یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asghar_hichkas 11 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ مرسی مشکلم حل شد خیلی ممنون که کمکم کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ادرس پچ ها رو ندادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asghar_hichkas 11 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ میشه کمکم کنید درست منظورتون رو متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز چرا تاپیک رو توی انجمن ابزار های B4A زدید ؟ بنده ایندفعه رو انتقال میدم لطفا دقت کنید جواب سوالتون : شما توی قسمت اموزش های متنی و تصویری برید در مورد نصب و راه اندازیش تاپیک موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ به این تاپیک یه سر بزنید امیدوارم مشکلت حل بشه اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asghar_hichkas 11
سلام بچه ها
من تمام مراحل رو انجام دادم برای نصب
تو run کردن این ارور بهم میده
اگه میشه کمکم کنید
مرسی از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.