ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه سوال در مورد xml دارم کد زیرو میدونم چطوری (تست 1 ) از فایل xml ازش جدا کنم و توی لیست ویو نشون بدم <title>تست 1</title>اما در مورد کد زیر چطوری باید انجام بدمچطوری مقدار item و value را بدست بیارم و توی لیست ویو نشون بدم <price><item Title="تست 1" Value="100,000" Change="0" Unit="0"/><item Title="تست 2 " Value="200,000" Change="0" Unit="0"/><item Title="تست 3" Value="300,000" Change="0" Unit="0"/></price> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آموزشش توی سایت هست یعنی توی فروشگاه که جناب قبادی قکر کنم گذاشته بودن حالا اگه مدیر سایت اجازی توضیح دادن بده بنده براتون میگم !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آموزشش توی سایت هست یعنی توی فروشگاه که جناب قبادی قکر کنم گذاشته بودن حالا اگه مدیر سایت اجازی توضیح دادن بده بنده براتون میگم !!! دوست عزیز اگه امکانش هست توضیح بدین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید این کد HTML هست؟؟ که از اراراس یه سایت خارجش کردین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ببخشید این کد HTML هست؟؟ که از اراراس یه سایت خارجش کردین؟؟ سلام بله درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خب واستون امکان داره که همین اراراس رو که دانلود میکنید با HttpJob لودش کنید رو وب ویو؟؟ یعنی واسه برنامتون مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ چون میشه با گت المنت همه ی مقدارهایی که میخواین کشید بیرون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خب واستون امکان داره که همین اراراس رو که دانلود میکنید با HttpJob لودش کنید رو وب ویو؟؟ یعنی واسه برنامتون مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ چون میشه با گت المنت همه ی مقدارهایی که میخواین کشید بیرون. نه فکر نکنم مشکلی پیش بیادمن دارم خبر نامه یه سایتو از rss اون میسازم به نظرتون چطوری مقادیرشو بدست بیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من دارم خبر نامه یه سایتو از rss اون میسازم به نظرتون چطوری مقادیرشو بدست بیارم خب پس واسه اینکار از گت المنت استفاده کنید خیلی ساده تره که. کافیه اول اراراس سایت مورد نظرو دانلود کنید بعد وقتی دانلود شد لودش کنید داخل وب ویو: Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success Then WebView1.LoadHtml(job.GetString) end If End Sub خب با اینکار لود میشه داخل وب ویو درسته؟؟ با گت المنت هم که خداروشکر آشنا هستین؟؟ اگه آشنا نیستین که حتما باید آموزش های تصویری آقای ایزدی رو دنبال کنید تا یکی یاد بگیرید. الان تگ title رو میتونید با getElementsByTagName بگیرید: web.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('matn',true,document.getElementsByTagName('title')[0].innerHTML)") تگ رو میده به ساب متن. گفتیم متن داخل title رو بگیره و مسیج باکس کنه. Sub matn(mm As String) msgbox(mm,"") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خب پس واسه اینکار از گت المنت استفاده کنید خیلی ساده تره که. کافیه اول اراراس سایت مورد نظرو دانلود کنید بعد وقتی دانلود شد لودش کنید داخل وب ویو: Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success Then WebView1.LoadHtml(job.GetString) end If End Sub خب با اینکار لود میشه داخل وب ویو درسته؟؟با گت المنت هم که خداروشکر آشنا هستین؟؟ اگه آشنا نیستین که حتما باید آموزش های تصویری آقای ایزدی رو دنبال کنید تا یکی یاد بگیرید. الان تگ title رو میتونید با getElementsByTagName بگیرید: web.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('matn',true,document.getElementsByTagName('title')[0].innerHTML)") تگ رو میده به ساب متن.گفتیم متن داخل title رو بگیره و مسیج باکس کنه. Sub matn(mm As String) msgbox(mm,"") End Sub تا اینجاشو ممنون متوجه شدم اما همونطور که میدونید rss هست و خیلی item و value داره چطوری بگم که به از بالا به پایین جدا کن و نشونش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ تا اینجاشو ممنون متوجه شدم اما همونطور که میدونید rss هست و خیلی item و value داره چطوری بگم که به از بالا به پایین جدا کن و نشونش بده خیلی راحت ... جایی که نوشتم [0] ، رو باید بذاری ، 1،2،3 و.... یعنی از 0 شروع میشه و میره تا تعدادش ... اگه بذاری 0 اولین title رو میگیره ، بذاری 1 دومی... و الی اخر. برای مثال میتونی حلقه فور بذاری و بگی از چند تا چند بگیره: For i=1 To 20 web.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('title',true,document.getElementsByTagName('title')["&i&"].innerHTML)") Next برای آموزش بیشتر و سریع تر خودتون میتونید از فروشگاه ، سورس آخرین اخبار رزبلاگ ارارس سایت رو بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
سلام
دوستان یه سوال در مورد xml دارم
کد زیرو میدونم چطوری (تست 1 ) از فایل xml ازش جدا کنم و توی لیست ویو نشون بدم
اما در مورد کد زیر چطوری باید انجام بدمچطوری مقدار item و value را بدست بیارم و توی لیست ویو نشون بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.