امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری میتونم یک سیک بار سفارشی مثل این مورد درست کنم. ضمنا این داخل بیسیک درست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ کتابخونه داره عزیز بگرد دنبال کتاتبخونش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ کتابخونه داره عزیز بگرد دنبال کتاتبخونش می دونم دوست عزیز شما اسم کتابخونه اش نمی دونید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ می دونم دوست عزیز شما اسم کتابخونه اش نمی دونید؟ icosseekbar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این جز کتابخونه های متریاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ تستش کردم 3 تا سیک بار داره که خیلی مبتدی و بد شکل هستن اصلا اونی که من عکسش گذاشتم یه چیز دیگه است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این جز کتابخونه های متریاله اسم کتابخونه اش می دونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ تقریباً یه چیزی پیدا کردم رنگ تغییر میده ولی مثل اونی گذاشته اصلاً نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این سیک بار کتاخونه مختص خودش داره که متریاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امین پوراباذری 1,045
سلام دوستان چطوری میتونم یک سیک بار سفارشی مثل این مورد درست کنم. ضمنا این داخل بیسیک درست شده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.