Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده برنامه جدیدی برای یکی از کارآفرینان پونیشا درست کردم و اینجا میزارم که نظر شما دوستان گلم رو هم بدونم. توضیحات توسط کارآفرین در کافه بازار قرار داده می شود و بنده توضیح مختصر از خود برنامه میدم. - ضد غارت کاملا واقعی که با shake کردن غیر فعال می شود. (منظور از واقعی این است که 80 درصد ضد غارت ها درست کار نمیکنند و این برنامه 100 درصد درست کار می کند) - بخش نقشه های با دسته بندی 11 تایی است و در هر بخش 22 نقشه قرار دارد که بصورت آنلاین از سرور دانلود می شود. - بخش آموزش که مطالب به صورت داده های متنی و عکس در اون وجود داره و امکانت سرچ، اشتراک و علاقه مندی داره. - قسمت جم رایگان که فیلم های آموزش جم رایگان رو به دو روش پخش آنلاین و دانلود در دسترس قرار میده. - پرداخت درون برنامه ایی که ضد غارت رو به مدت 10 دقیقه محدود کرده و در بخش جم رایگان هم آموزش ها رو محدود کرده. توضیحات بالا مال شخصه بنده بوده به زودی لینک برنامه که رایگان هم هست قرار داده میشه. زمانی هم که صرف پروژه شده 5 روز به صورت پاره وقت بوده. این هم عکس ها : دوستان ایده مال من نبوده پس راجب ایده نظر ندید و از نظر رابط کاربری و امکانات نظر بدید. @Mehdi izadi @ShahabSkandari @کاظم فرقانی @Mohsen-Tanha @shayanshojaei @ پژمان نیکروان @ مجید آرتا @Nemesis و سایر عزیزان خواهش میکنم نظراتتون رو از بنده دریغ نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ آفرین چیزی که خوب دیدم در نگاه اول این بود که ساختار گرافیکی رو تا حدی درک کردی ولی مشکلاتی هم داره که چندتاشو بهت میگم فقط 1.فونت مناسبی نیست و با زاویه های سخت نمیخونه 2.دکمه ها بزرگ هستن و در نظر بگیر در تبلت 7 و 10 و 12 چقدر بزرگ نمایش میده 3.اسلاید منو بهتر بود آیکن ها کوپکتر و به راست منتقی میشد 4.احساس میکنم لیست آموزش vertical center نیست و باید بگم سن ملاک نیست برادر من پشتکار بسیار مهم هست که باید همه تقویتش کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ گرافیک : 18 ایده : ------ آیکون:16.5 اسکرین شات : 19 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خیلی خیلی زیبا بود.واقعا معلومه که رو گرافیکش زیاد کار کردی.من نمره 20 میدم به همه چی.مخصوصا فونت ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ماشالا واقعا... خیلی عالی بود ، کیف کردم ،گرافیکم عالی. نمره: 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ باید بگم عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ فونتش خوب نبود ولی در کل عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ لینک بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برنامت عالی شده ولی خب انتقادات صحفه ای که نوشته منابع و ورود و تنظیمات این یکم تو ذوقم زد.فونت های مختلف توی یک صفحه یکم نا جوره. فونت مربوط به صفحه نقشه ها یکم نا جوره کلا بیشتز فونتی داشتی ولی در کل برنامت عالی شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام برنامت عالی شده ولی خب انتقادات صحفه ای که نوشته منابع و ورود و تنظیمات این یکم تو ذوقم زد.فونت های مختلف توی یک صفحه یکم نا جوره. فونت مربوط به صفحه نقشه ها یکم نا جوره کلا بیشتز فونتی داشتی ولی در کل برنامت عالی شده بله صحیح می فرمایید این قسمتش ضعیف بود... اصلاح میشه در اولین فرصت. فونت های بخش نقشه ها هم ویرایش می کنم. بازم متشکر از نظر سازندتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلام گرافیک فوق العاده : 19.999 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ لام خیلی عالیه چیجوری قسمتی که اسم اکتیویتی رو مینویسه قرمز کردی و بهش فونت و باتن دادی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ به عنوان یه گرافیست (اگر خدا قبول کنه ) عکسهای اول عالی هستن و رابط کاربری رو خوب کار کردی ولی اون عکس اخری پایینی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر از همین برنامه هستش کلا ریتم و ملودی کار رو خراب کرده سعی کن توی اکت ها هارمونی رو رعایت کنی ایشالله موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ فوق العادس! خیلی خوب کار کردی علیرضا جان! گرافیک : ۲۰ امکانات : ۲۰! خیلی عالی بود! موفق باشی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.