rezaking20 14 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سورس کد دارم که اسکرول ویو همراه با متن و عکس هست ولی نمیتونم براش تنظیمات درست کنم که انعطاف بیشتری داشته باشه متن های داخل اکتویتی برای این سورس کد یه تنظیمات این چنینی میخام اگه میشه کمکم کیند ،لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام. 1.تاپیک رو تو بخش آموزش متنی زدید که ربطی نداره 2.نام تاپیک طوری گذاشتید که انگار خودتون یه سور گذاشتید. بااین کارا زود جواب نمیگیرید. اینبار ویرایش شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ 3 . از فروشگاه کتابخانه ساخت تنظیمات بصورت حرفه ای رو میتونید تهیه کنید!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaking20 14
سلام دوستان
من یه سورس کد دارم که اسکرول ویو همراه با متن و عکس هست ولی نمیتونم براش تنظیمات درست کنم که انعطاف بیشتری داشته باشه متن های داخل اکتویتی
برای این سورس کد یه تنظیمات این چنینی میخام اگه میشه کمکم کیند ،لازم دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.