gazmeh12 11 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام میگم منوی مثل بازار چجوری بزارم :-? در کل فقط کیخوام مثل slidingmenuwrapper کل برنامه نره کنار که منو نمایش داده بشه . یکی هم با پنل ساختم ولی مشکلش اینه که وقتی چیزی رو تو برنامه لود میکنم دیگه کار نمیکنه :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ کتابخونه AhnavigationDrawer با سورس : (تغییر مکان با تاچ ) کلاWrapper نویگیشن اصلی اندروید که توی خیلی از برنامه ها مثل همون بازار میبینید AHnavigationDrawer 1.21.zip نمونه ای که خودم ساختم : https://cafebazaar.ir/media/upload/screenshot/ariagp.dictionary3.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این سورس رو دانلود کنید : http://s6.picofile.com/file/8199531284/Slid_menu_basic4android.rar.html دو نوع منو هست . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این که تقریبا همونه ؟! ببینید میخوام به عنوان یه چیز جدا با بشه نه اینکه پنل کناریش رو کنار بزنه ! مثل این مثلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه AhnavigationDrawer با سورس : (تغیییر مکان با تاچ ) کلاWrapper نویگیشن اصلی اندروید کهتوی خیلی از برنامه ها مثل همون بازار میبینید AHnavigationDrawer 1.21.zip نمونه ای که خودم ساختم : https://cafebazaar.ir/media/upload/screenshot/ariagp.dictionary3.jpg امین جان میشه یه مثال هم بزنی...من نتونستم کار باهاشو بفهمم خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ برای اون منو یک کتابخونه خاصی هست ک البته کار باهاش یک خورده سخته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouya_uut 17 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ من اجرا می کنم بهم اررور می ده unfortunately,navigation drawer has stoped می شه لطف کنین بگین چطور می تونم حلش کنم ؟ کسایی هم که کتابخونه b4amlistview می خوان می تونن ازاینجا دانلود کنن آقا به کتابخانه b4amlistview گیر میده لینک دنلودم اشتباهه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
black_jay 0 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ من اجرا می کنم بهم اررور می ده unfortunately,navigation drawer has stoped می شه لطف کنین بگین چطور می تونم حلش کنم ؟ کسایی هم که کتابخونه b4amlistview می خوان می تونن ازاینجا دانلود کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
gazmeh12 11
سلام
میگم منوی مثل بازار چجوری بزارم :-? در کل فقط کیخوام مثل slidingmenuwrapper کل برنامه نره کنار که منو نمایش داده بشه .
یکی هم با پنل ساختم ولی مشکلش اینه که وقتی چیزی رو تو برنامه لود میکنم دیگه کار نمیکنه :|
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.