apksky 123 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همگی دوستان دو تا سورس دارم یکی درمورد اجرای تایمر در زمان مشخص شده توسط کاربره و دیگری در مورد اجرای برنامه در پس زمینه است. ولی متاسفانه نمیتونم این دوتا رو ترکیب کنم و یه سورسی بسازم که کاربر وقتی زمانی رو مشخص میکنه و برنامه رو میبنده در زمان مشخص شده یه اتفاقی بیفته. ببخشید اگه سوالم مبتدیانه بود و لی به خاطر اینه که از سرویس توی b4a سردر نمیارم. با تشکر سورس اجرا در پس زمینه سورس تایمر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوستان لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام به همگی
دوستان دو تا سورس دارم یکی درمورد اجرای تایمر در زمان مشخص شده توسط کاربره و دیگری در مورد اجرای برنامه در پس زمینه است.
ولی متاسفانه نمیتونم این دوتا رو ترکیب کنم و یه سورسی بسازم که کاربر وقتی زمانی رو مشخص میکنه و برنامه رو میبنده در زمان مشخص شده یه اتفاقی بیفته.
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه بود و لی به خاطر اینه که از سرویس توی b4a سردر نمیارم.
با تشکر
سورس اجرا در پس زمینه
سورس تایمر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.