vahidh16 160 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام دوستان گلم...نماز روزتون قبول من اومدم پکیج نیم برنامم رو عوض کردم بعد از به ارور برمیخورم...یه فایل txt داشتم که برای تنظمیات ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه الان میگه اون فایل وجود نداره...با وجود اینکه من در اولین صفحه برنامه فایل ها رو کپی میکنم....ممنون میشم جوابمو بدید اگه لطف کنید سریع جواب بدید چون برنامم دیگه داره تموم میشه میخوام سریع منتشرش کنم....ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 درود نماز و روزه شما هم قبول باشه ان شالله... اصولا تغییر Package Name هیچ ربطی به حذف شده فایل ها و .... نداره بدون شک مشکل از جای دیگه ای هست ! شما بیایید برنامه رو روی یک گوشی دیگه تست کنید ببینید باز همون خطا رو میده ؟ اگه امکان داره عکس خطا و کد مربوط به کپی کردن رو یک عکس از اسم فایل txt رو پوشه asset رو هم پیوست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 برنامه رو از روی گوشیتون پاک کنید و دوباره نصب کنید مشکل حل میبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 درود نماز و روزه شما هم قبول باشه ان شالله... اصولا تغییر Package Name هیچ ربطی به حذف شده فایل ها و .... نداره بدون شک مشکل از جای دیگه ای هست ! شما بیایید برنامه رو روی یک گوشی دیگه تست کنید ببینید باز همون خطا رو میده ؟ اگه امکان داره عکس خطا و کد مربوط به کپی کردن رو یک عکس از اسم فایل txt رو پوشه asset رو هم پیوست کنید. خیلی ممنون از شما...نمیدونم چطوری ولی خود به خود درست شد یعنی پکیج نیم اولی رو گذاشتم بعد از یکی دوبار اجرا درست شد....خیلی ممنون الان میترسم دوباره پکیج نیم رو عوض کنم یعنی به تغییر اسم پکیج نیم ربطی نداره؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 خیلی ممنون از شما...نمیدونم چطوری ولی خود به خود درست شد یعنی پکیج نیم اولی رو گذاشتم بعد از یکی دوبار اجرا درست شد....خیلی ممنون الان میترسم دوباره پکیج نیم رو عوض کنم یعنی به تغییر اسم پکیج نیم ربطی نداره؟؟؟؟؟؟ شکر... والا تا جایی که بنده تجربه دارم ربطی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام دوستان گلم...نماز روزتون قبول
من اومدم پکیج نیم برنامم رو عوض کردم بعد از به ارور برمیخورم...یه فایل txt داشتم که برای تنظمیات ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه الان میگه اون فایل وجود نداره...با وجود اینکه من در اولین صفحه برنامه فایل ها رو کپی میکنم....ممنون میشم جوابمو بدید
اگه لطف کنید سریع جواب بدید چون برنامم دیگه داره تموم میشه میخوام سریع منتشرش کنم....ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.