1234 51 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام دوستان من برای مدیا پلیر یه تایمر قرار دادم که زمان سپری شده از اهنگ رو نشون می ده اما وقتی اهنگ تموم می شه تایمر صفر نمی شه و همین طور وقتی اهنگ STOPیاPAUSEهست وقتی نشان گر سیک بار رو جابه جا می کنم زمان تایمر هیچ تغییری نمی کنه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 خودم درستش کردم به هرحال ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 خوب دوست عزیز وقیت موزیک تمام میشه باید تایمر رو خاموش کنی و یا در همه اون مواردی که گفتی .. خودش که نمیفهمه اخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 دوست عزیز خوب شد گفتین که خودش نمی فهمه وگرنه نمی فهمیدم خب سوال پرسیدم که دوستان راهنمایی کنن که چی کدی باید براش قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 Timer1.Enabled=False با این خاموش میکنی بعد که روشن شد اگر puse کرده بودی عدد ثانیه رو از همون قبلی ادامه میدی و اگر stop باشه باید اون عدد رو صفر کنی .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 مشکل حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
من برای مدیا پلیر یه تایمر قرار دادم که زمان سپری شده از اهنگ رو نشون می ده
اما وقتی اهنگ تموم می شه تایمر صفر نمی شه و همین طور وقتی اهنگ STOPیاPAUSEهست وقتی نشان گر سیک بار رو جابه جا می کنم زمان تایمر هیچ تغییری نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.