1234 51 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برای مدیا پلیر یه تایمر قرار دادم که زمان سپری شده از اهنگ رو نشون می ده اما وقتی اهنگ تموم می شه تایمر صفر نمی شه و همین طور وقتی اهنگ STOPیاPAUSEهست وقتی نشان گر سیک بار رو جابه جا می کنم زمان تایمر هیچ تغییری نمی کنه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ خودم درستش کردم به هرحال ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ خوب دوست عزیز وقیت موزیک تمام میشه باید تایمر رو خاموش کنی و یا در همه اون مواردی که گفتی .. خودش که نمیفهمه اخه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز خوب شد گفتین که خودش نمی فهمه وگرنه نمی فهمیدم خب سوال پرسیدم که دوستان راهنمایی کنن که چی کدی باید براش قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ Timer1.Enabled=False با این خاموش میکنی بعد که روشن شد اگر puse کرده بودی عدد ثانیه رو از همون قبلی ادامه میدی و اگر stop باشه باید اون عدد رو صفر کنی .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ مشکل حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
من برای مدیا پلیر یه تایمر قرار دادم که زمان سپری شده از اهنگ رو نشون می ده
اما وقتی اهنگ تموم می شه تایمر صفر نمی شه و همین طور وقتی اهنگ STOPیاPAUSEهست وقتی نشان گر سیک بار رو جابه جا می کنم زمان تایمر هیچ تغییری نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.