kh11 22 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ با سلام من یه اکتیویتی ساختم با یه باتن مثلا ( ورود ) [ATTACH=CONFIG]440[/ATTACH] بعد وقتی روی باتن کلیک میکنم میره صفحه بعد باز باتن در صفحه بعد وجود داره *عصبانی2* [ATTACH=CONFIG]441[/ATTACH] چیکار کنم کمکم کنید یه راهنمایی ممنون میشم *غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام. دوست عزیز شما باید از لایه های مختلف استفاده کنید. شما مثلا توی Activity اول که Main هست اومدید مثلا Layout1 رو اجرا کردید. توی Button هم گفتید StartActivity(Activity2) بعدش توی Activity2 اومدید باز گفتید LoadLayout("Layout") البته در مورد مشکل شما راه های دیگه ای هم هست مثل RemoveAllViews که فعلا پیشنهاد نمیشه. این آموزش میتونه کمکتون کنه: http://answercenter.ir/thread90.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
با سلام
من یه اکتیویتی ساختم با یه باتن مثلا ( ورود )
[ATTACH=CONFIG]440[/ATTACH]
بعد وقتی روی باتن کلیک میکنم میره صفحه بعد باز باتن در صفحه بعد وجود داره *عصبانی2*
[ATTACH=CONFIG]441[/ATTACH]
چیکار کنم کمکم کنید یه راهنمایی ممنون میشم *غمگین*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.