امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ با سلام ، این یه سورس ساده برای استفاده از HorizontalScrollView که چند نفر درموردش سوال کردن و اصلا هم در موردش بحث نشده بوده، فرقش با اسکرول ویو معمولی تو مولتی پنل هنگام اضافه کردن پنل ها باید به جای افزایش ارتفاع از بالا (top) باید طول از چپ رو زیاد کرد (Left) HorizontalScrollView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید میشه این سورس رو داخل پیکوفایل آپ کنید نمیدونم چرا برای من دانلود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید میشه این سورس رو داخل پیکوفایل آپ کنید نمیدونم چرا برای من دانلود نمیشه شما جون بخواه http://s3.picofile.com/file/8214856576/HorizontalScrollView.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ اگر بخوایم چند تا اسکرول افقس بزاریم این کد مشکلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
leilab 17 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دست شما درد نکند عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpnbooks 4 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگه بخواهیم رو هر باتن که کلیک کنیم و وارد اکتیویتی مربوطه بشه چطور باید این کار رو کنیم؟ امتحان کردم همشون هومن یک اکتیویتی رو باز کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگه بخواهیم رو هر باتن که کلیک کنیم و وارد اکتیویتی مربوطه بشه چطور باید این کار رو کنیم؟ امتحان کردم همشون هومن یک اکتیویتی رو باز کردن از تگ و سندر(tag , sender) استفاده کنین ، سرج کنین آموزش زیاد هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ پرا وقتی از دوتا ریساکلر استفاده میکنم نصف ریساکلر خالیه بعد نمایش میده این مشکل رو من چجوری رفع کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سید امیررضا میرتاج الدینی 0 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ چطوری میشه اینو انیمیشن دار کرد بطوری که اگه از وسط به سمت راست یا چپ کشیده شود کوچکتر و بالعکس من کارم خیلی گیره یکی بگه لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ در در 1394/04/21, 19:04:38، امین شاهدی گفته است : با سلام ، این یه سورس ساده برای استفاده از HorizontalScrollView که چند نفر درموردش سوال کردن و اصلا هم در موردش بحث نشده بوده، فرقش با اسکرول ویو معمولی تو مولتی پنل هنگام اضافه کردن پنل ها باید به جای افزایش ارتفاع از بالا (top) باید طول از چپ رو زیاد کرد (Left) HorizontalScrollView.zip اقا اینو چرا نمیشه به اسکرول ویو اضافه کرد هر کاری کردم نشد میتونی کمک کنی برای بچه ها زیاد سوال کرده بودن گشتم تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.