امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 با سلام ، این یه سورس ساده برای استفاده از HorizontalScrollView که چند نفر درموردش سوال کردن و اصلا هم در موردش بحث نشده بوده، فرقش با اسکرول ویو معمولی تو مولتی پنل هنگام اضافه کردن پنل ها باید به جای افزایش ارتفاع از بالا (top) باید طول از چپ رو زیاد کرد (Left) HorizontalScrollView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 30 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2015 سلام دوستان ببخشید میشه این سورس رو داخل پیکوفایل آپ کنید نمیدونم چرا برای من دانلود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 30 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2015 سلام دوستان ببخشید میشه این سورس رو داخل پیکوفایل آپ کنید نمیدونم چرا برای من دانلود نمیشه شما جون بخواه http://s3.picofile.com/file/8214856576/HorizontalScrollView.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اگر بخوایم چند تا اسکرول افقس بزاریم این کد مشکلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
leilab 17 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 دست شما درد نکند عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpnbooks 4 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اگه بخواهیم رو هر باتن که کلیک کنیم و وارد اکتیویتی مربوطه بشه چطور باید این کار رو کنیم؟ امتحان کردم همشون هومن یک اکتیویتی رو باز کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2016 اگه بخواهیم رو هر باتن که کلیک کنیم و وارد اکتیویتی مربوطه بشه چطور باید این کار رو کنیم؟ امتحان کردم همشون هومن یک اکتیویتی رو باز کردن از تگ و سندر(tag , sender) استفاده کنین ، سرج کنین آموزش زیاد هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 پرا وقتی از دوتا ریساکلر استفاده میکنم نصف ریساکلر خالیه بعد نمایش میده این مشکل رو من چجوری رفع کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سید امیررضا میرتاج الدینی 0 ارسال شده در 18 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2017 چطوری میشه اینو انیمیشن دار کرد بطوری که اگه از وسط به سمت راست یا چپ کشیده شود کوچکتر و بالعکس من کارم خیلی گیره یکی بگه لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 25 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2018 در در 1394/04/21, 19:04:38، امین شاهدی گفته است : با سلام ، این یه سورس ساده برای استفاده از HorizontalScrollView که چند نفر درموردش سوال کردن و اصلا هم در موردش بحث نشده بوده، فرقش با اسکرول ویو معمولی تو مولتی پنل هنگام اضافه کردن پنل ها باید به جای افزایش ارتفاع از بالا (top) باید طول از چپ رو زیاد کرد (Left) HorizontalScrollView.zip اقا اینو چرا نمیشه به اسکرول ویو اضافه کرد هر کاری کردم نشد میتونی کمک کنی برای بچه ها زیاد سوال کرده بودن گشتم تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.