omid1377 44 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه برنامه دارم که پیام ها مو در پنل و اسکرول ویو لود کردم میشع بگید چطوری مثلا 10 تا 10 تا لود بشن تا برنامه کند نشه و......؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ از طریق لیمیت دادن به دیتابیس که زیاد بحش شده و آموزش تصویری اون هم توی فروشگاه با قیمت خیلی پایین هست : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=9 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ لطفا بهم یه تکه کد بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دستور Limit در کوئری مابقی رو در سایت جستجو کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام شما اگر از دستور Selct استفاده میکنید میتونید در اون از limitاستفاده کنیید برای مثال SELECT * FROM TEST limit 10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ البته باید با Where کاملش کنی برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام 28500 ریال بده خیالتو راحت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اها فک کردم تومنه خوب شد که گفتی :D لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid1377 44
سلام دوستان
یه برنامه دارم که پیام ها مو در پنل و اسکرول ویو لود کردم
میشع بگید چطوری مثلا 10 تا 10 تا لود بشن تا برنامه کند نشه و......؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.