ebham 232 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان گل انجمن در حال شروع پروژه بازی کارتی هستم - کل گرافیک و کارتها اماده شده و کدنویسی رو در حال استارت زدن هستم چون پروژه سنگین هستش و بنده برای کارهای ارتباط با سرور دانش کافی ندارم برای این قسمت نیاز به یک همکار و شریک کاری دارم قسمت انلاین بازی و کارهای سرور رو انجام بده و من هم کارهای گرافیکی و کدنویسی بازی رو در نظر داشته باشید همکاری که با ما همکاری میکنه غیر از ذکر شدن نامش در برنامه (اگر لوگو هم داشته باشه نمایش داده میشه اول بازی ) از عواید ریالی بازی هم سهیم و زینفع هستش .. (به صورت درصدی از مبلغ حاصل ماهانه) لازم به توضیح هستش چون ما ایرانی ها متاسفانه در کارهای گروهی اعتمادی به هم نداریم - - برای درصدی که اعلام کردم همکارمون میتونه بگه چطور مشخص کنیم که برنامه چقدر درآمد داشته ؟؟ دوستانی که علاقه مند هستن و دانش کافی برای ارتباط با سرور دارن هم میتونن همینجا ذکر کنن هم pm بدن اینشالله که این شروعی باشه برای برنامه ها و بازی های بهتر و قویتر - اینو هم بگم داستان بازی اینقدر قوی و گرافیک هم اینقدر چشم گیر هست که حرفی برای گفتن داشته باشه اگر کسی هم دوست داره این کار رو بکنه و هزینه ای رو دریافت کنه هم به دیده منت میپذیریم یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.