amir7900 13 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ من میخوام روی یک باتون کلیک کنم در صفحه ولی باتون نه ایدی داره نه کلاس داره نه نیم داره این کدش >input value="ثبت نام" type="submit"< با کتابخونه وب ویو اکسترکس و اینم ادرس صفحه اگه نیاز بود http://www.testapp.chata.ir/ وقتی میخوایید پیغامی ارسال کنید میگه ک نام کاربری و رمز عبور و پایینش نوشته ثبت نام وقتی روش زدین یه پاپ اپ کوچیک باز میشه برای ثبت نام حالا یه دکمه داره پایینش ک همون دکمه مورد نظر ماهه برای ارسال ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام. وقتی یه باتونی نه نام داره نه ایدی باید از اسم تگ اش استفاده کنید ، که اینجا input هست. من سایت رو بررسی کردم و کلیک روی باتون ورود این کدش هست: we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByTagName('input')[8].click()") اون عدد 8 که گذاشتم به این معنی هست که من از 0 تگ های input رو شمردم و اینپوت ورود ، هشتمی بود. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ الان فقط میخواین ، صفحه ورود اون سایت رو بسازین؟ همین؟ ورود نه ثبت نام فعلا همین رو کامل کنم ک بعد برای کل سایت با گت المنت بسازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من سورستون رو دانلود کردم ، این دقیقا چیه؟؟ WebViewExtras1.executeJavascript(webview1,"document.documentelmentbytagname('ثبت نام').click ;") ------------------------------------------------------------------------------- واسه کلیک کردن رو دکمه ثبت نام توی این سایت ، بفرما این کدش: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByTagName('input')[16].click()") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ من سورستون رو دانلود کردم ، این دقیقا چیه؟؟ WebViewExtras1.executeJavascript(webview1,"document.documentelmentbytagname('ثبت نام').click ;") ------------------------------------------------------------------------------- واسه کلیک کردن رو دکمه ثبت نام توی این سایت ، بفرما این کدش: WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByTagName('input')[16].click()") من اون کد رو از قبل نوشته بودم و میخواستم ببینید ک چرا ادیت تکست ها عمل خودشونو انجام نمیدن و داخل تکست باک های سایت نمینویسن و اون کد هم که اونطوری زده بودم از روی سرچم تو سایت های خارجی بود ک بد متوجه شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این صورس منه ولی کار نمیکنه یعنی اون وب ویو ک پایینش گزاشتم برای اینه ک ببینم اجرا میشه یا نه ولی نمیشه سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این صورس منه ولی کار نمیکنه یعنی اون وب ویو ک پایینش گزاشتم برای اینه ک ببینم اجرا میشه یا نه ولی نمیشه سورس الان فقط میخواین ، صفحه ورود اون سایت رو بسازین؟ همین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من میخوام روی یک باتون کلیک کنم در صفحه ولی باتون نه ایدی داره نه کلاس داره نه نیم داره
این کدش
با کتابخونه وب ویو اکسترکس و اینم ادرس صفحه اگه نیاز بود
http://www.testapp.chata.ir/
وقتی میخوایید پیغامی ارسال کنید میگه ک نام کاربری و رمز عبور و پایینش نوشته ثبت نام
وقتی روش زدین یه پاپ اپ کوچیک باز میشه برای ثبت نام
حالا یه دکمه داره پایینش ک همون دکمه مورد نظر ماهه برای ارسال
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.