shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمام دوستان من تو یکی از آموزشایه یکی از اساتید دیدم که برنامه هارو تو bluestacks اجرا میکرد چه جوری میشه این کارو کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MoniSoft 14 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز نیاز به هیچ برنامه ای نداره شما فقط کافیه بلواستک رو اجرا کنید و در b4a از قسمت tools گزینه restart adb server رو بزنید و برنامه خود را اجرا بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.واسه اینکه شبیه ساز بلواستکس به بیسیک وصل شه،نیاز هست که مسیر api رو کانفیگ کینم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmn 1 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اقا دستتون درد نکنه من تو این مدت همش با موبایل وصل می شدم مرسی ♥ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ البته روی فایل پروژه هم دابل کلیک کنید خودش بازم اجرا میشه منظورم apk هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم اتصال لازم نداره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من که امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ شما اول بیسیک رو باز کنید. بعد این فایل رو دانلود کنید : http://s3.picofile.com/file/8199637934/Bl_Connect.rar.html و پس از استخراج فایل adb.bat رو اجرا کنید. بلواستکس به b4a وصل می شود. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا حیدری 0 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۷ در در 1395/02/24, 16:28:05، MoniSoft گفته است : سلام دوست عزیز نیاز به هیچ برنامه ای نداره شما فقط کافیه بلواستک رو اجرا کنید و در b4a از قسمت tools گزینه restart adb server رو بزنید و برنامه خود را اجرا بگیرید. چند روز به مشکل خورده بودم که با این روش حل شد . دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloo 0 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloo 0 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم واقعا چند وقت بود مشکلم این بود بازم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمام دوستان
من تو یکی از آموزشایه یکی از اساتید دیدم که برنامه هارو تو bluestacks اجرا میکرد چه جوری میشه این کارو کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.