aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان واسه استفاده از سایت parse بادی کتابخونشو داشته باشی من هرچی گشتم تو نت نتوسنتم پیدا کنم از کجا میتونم کتابخونه parse رو پیدا کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ از توی فروشگاه!(+ آموزش) http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=22 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیز میتونی از اینجا تهیه کنی. http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=22 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم کتاب خانه شو داشته باشم! فکر نکنم پولی باشه! چک میکنم اگر داشتم میزارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیز میتونی از اینجا تهیه کنی. http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=22 سلام عزیز میتونی از اینجا تهیه کنی. http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=22 دوستان این که فقط فیلم آموزشیه نگفته کتابخونه داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوستان این که فقط فیلم آموزشیه نگفته کتابخونه داره دوست عزیز آموزش بدون کتابخونه اصن داریم؟!!! اگه داشته باشیمم جاش تو فروشگاه انجمن ما نیس! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوستان اگه خودم هاست بخرم واسه پوش نوتیفیکیشن از چه کتابخونه ای باید استفاده کنم؟ و بخوام هاست بگیرم واسه پوش نوتیفیکیشن باید هاست لینوکسی بگیرم یا ویندوزی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این کتاب خانه هستش! دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این کتاب خانه هستش! دانلود مرسی داداش یه سورسی آموزش کوچولویی چیزی نداری رایگان باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مرسی داداش یه سورسی آموزش کوچولویی چیزی نداری رایگان باشه واقعیتش باهاش کار نکردم وگرنه حتما قرار میدادم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این کتاب خانه هستش! دانلود این ورژن کتابخونه Push روپشتیبانی نمیکنه ، دوستان این که فقط فیلم آموزشیه نگفته کتابخونه داره وقتی داریم یه محصول میفروشیم یعنی کامله ! آموزش تصویری+ تمامی فایل های جانبی + کتابخونه + سورس + پشتیبانی بعدش که اگه طرف مشکلی داشت حلش کنیم بعد هم وقتی میتونی رایگان پوش پارسه با اون همه امکانات برای همه ی برنامه هات راه بندازید چرا این همه هزینه و درد سر برای سرور و ... ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ آقای شاهدی سلام آموزش پوش نوتیفیکیشن پارسه من خریدم ونصب کردم از لحاظ اموزش عالیه اما مهمتر از خود محصول پشتیبانی اونه من دو تا سوال دارم 1-میخوام بجای پکیج بازار وب سایت خودم باز بشه؟؟؟چیکار کنم؟؟؟ هر چی تو سایت و سایت های دیگه گشتم به جای نرسیدم 2-آیا میشه کاربر کل متن پیام من را گوشی خودش ببینه یا نه؟؟ اگر آره چطوری؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام
دوستان واسه استفاده از سایت parse بادی کتابخونشو داشته باشی
من هرچی گشتم تو نت نتوسنتم پیدا کنم
از کجا میتونم کتابخونه parse رو پیدا کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.