namo_57 8 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام دربیسیک یه چند تا عکس ودرفولدرfiles/axhaفراخوانی کنم اما متاسفانه ارور میده نه بیسیک بلکه گوشی ارور میده این کدرا Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,imageFileName) بااین کد عوض کردم Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"axha/imageFileName") اما این ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ خب دوستان ممنون مشخصه که یا هیچ راه وجوابی نداره سوال من یااینکه کسی نمیخواد جواب بده به هرحال متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ Dim b,b1,b2,b3,b4 As Bitma به جاش اینو بنویس Dim b,b1,b2,b3,b4 As BitmapDrawable دقت کن بعضی وقتها یه اشتباه کوچولو کل کار رو به هم میریزه 1 - اسم عکساتو چک کن 2 - پسوند عکسها رو چک کن که همه . jpg باشن 3 - بک گراند یک شی رو دوباره تعریف نکرده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ این ارور و میده Parsing code. 0.00 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Too many parameters. Occurred on line: 68 b.Initialize(File.DirAssets,"axha/1.jpg") Word: axha/1.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ قربنوت برم کد رو اشتباه داری میزنی اینجوری بنویس (("b1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets ,"axha/1.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلامی دیگر دوستان خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم الان چندروزه درگیرم ولی راه چاره ای پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ درود خطا داره میگه این مسیر توی Assets وجود نداره عکس از محتویات پوشه Assets قرار بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اگه به صورت تکی عکس قرار میدم قبول میکنه Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"axha/1.jpg") اما نمیدونم چرا برا چندتا عکس قبول نمیکنه وارور میده اگه ممکنه یه کدی بدید که بتونم 18تا عکس ودر فولدر axhaفراخوانی کنم واگه بخوام عکسها را درمسیرAssetsقرار بدم خیلی شلوغ میشه میخوام چند فولدر مسیرAssets داشته باشم که هر فولدر 15 تا20عکس قرارداره واگه هم بخوام عکسها مثل کد پایین فراخونی کنم فقط یک عکس تکرار میشه Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"axha/1.jpg") b.Initialize(File.DirAssets,"axha/2.jpg") b.Initialize(File.DirAssets,"axha/3.jpg") b.Initialize(File.DirAssets,"axha/4.jpg") یعنی عکس شماره یک تکرار وتکرار میشه وعکس 2.3.4. والی اخر نمایش داده نمیشن باز ممنون میشم در این خصصوص راهنمایی کنید حتی به این صورت هم عمل نمیکند Dim b,b1,b2,b3,b4 As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,"axha/1.jpg") b1.Initialize(File.DirAssets,"axha/2.jpg") b2.Initialize(File.DirAssets,"axha/3.jpg") b3.Initialize(File.DirAssets,"axha/4.jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام اگه ممکنه راهنمایی کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
namo_57 8
سلام من میخوام دربیسیک یه چند تا عکس ودرفولدرfiles/axhaفراخوانی کنم اما متاسفانه ارور میده نه بیسیک بلکه گوشی ارور میده
این کدرا
بااین کد عوض کردم
اما این ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.