149852 13 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید چطوری میشه یه کلید رو کد داد که وقتی اونو کلیک کردن به صفحه ارسال ایمیل موبایلشو ارجاع داده بشن . ممنون . یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام لطفا کمی فونت متن رو کوچک کنید با کمی سرچ پیدا میکردید لینک تاپیک کلید کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سوالت رو دقیق نفهمیدم . اگه ارتباط با میخای درست کنی برو این لینک( قسمت سورس کدها) که الان برات میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سلام. بهترین راه "ارتباط با ما "که هم امنیتش بالاست هم مورد تایید store هایی مثل بازار هستش استفاده از intent هست. شما می تونی بعد از کلیک روی دکمه یا هر چیزی که براش رویداد کلیک رو تعریف کردی وارد سیستم ارسال ایمیل خود گوشی بشی. کتابخانه phone Dim massage As Email massage.To.Add("[email protected]") StartActivity(massage.GetIntent) چند وقتی درگیر بودم از این به بعد وقتم آزاد تر شده اگه مشکلی داشتین با اینتنت بگین بیشتر کمک کنم. *باکلاس* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad3011 29 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اگه میخوای متن رو بفرستی به سایت این مقاله من رو بخون: http://uplod.ir/6deajmmb00fz/1_post_http_form_to_php_host_basic4Android.rar.htm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام. بهترین راه "ارتباط با ما "که هم امنیتش بالاست هم مورد تایید store هایی مثل بازار هستش استفاده از intent هست. شما می تونی بعد از کلیک روی دکمه یا هر چیزی که براش رویداد کلیک رو تعریف کردی وارد سیستم ارسال ایمیل خود گوشی بشی. کتابخانه phone Dim massage As Email massage.To.Add("[email protected]") StartActivity(massage.GetIntent) چند وقتی درگیر بودم از این به بعد وقتم آزاد تر شده اگه مشکلی داشتین با اینتنت بگین بیشتر کمک کنم. *باکلاس* بسیار معذرت 1 تایپک قدیمی بالا میارم 2زیاد سوال پرسیدم این کد رو مینویسم ارورو میده که اکتیویتی بانام massage.GetIntent وجود نداره به جز این کد باید کاره دیگه ای هم بکنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ بسیار معذرت 1 تایپک قدیمی بالا میارم 2زیاد سوال پرسیدم این کد رو مینویسم ارورو میده که اکتیویتی بانام massage.GetIntent وجود نداره به جز این کد باید کاره دیگه ای هم بکنیم؟ سلام از اون اطلاعی ندارم اما واسه ایمیل میتونید از این اینتنت هم استفاده کنید : Dim in As Intent in.Initialize(in.ACTION_SEND, "") In.SetType("text/plain") In.SetComponent("com.android.email/.activity.Welcome") In.Flags = 0x10000000 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
149852 13
سلام خسته نباشید
چطوری میشه یه کلید رو کد داد که وقتی اونو کلیک کردن به صفحه ارسال ایمیل موبایلشو ارجاع داده بشن .
ممنون . یا علی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.