apksky 123 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همگی دوستان عزیز چطور میتونم با دیالوگ تایمی رو از کاربر بگیرم و در زمان مشخص شده توسط کاربر دستوری رو اجرا کنم؟ البته حتی اگه برنامه رو بست بازم تایمر فعلا باشه می دونم باید با سرویس بسازم ولی نمیتونم تایمر و سرویس رو باهم ترکیب کنم اگه آموزش یا سورسی دارید خواهشا دریغ نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام سرویس هم یک ماژوله زیاد سخت تصورش نکنید شما بیا اون تایمی که از کاربر می گیری رو یه جا ذخیره کن. بعد سرویستم باید از نوع استیکی باشه(پایدار) خب تایمر رو توی سرویس تعریف میکنی بعد توی Service_Create تایمر رو اینیشیالیز کن بعد توی Service_Start تایمرتو فعال کن. البته یک مشکلی هم هست اینکه تایمر زمانی که صفحه خاموش باشه عمل نمیکنه.خب شما از ServiceStartAt باید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ لطفا اگه میتونید یه تیکه کد رو مثال بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مگه شما نمیگید با تایم دیالوگ زمان خود گوشی رو میگیرید؟؟ حالا شما واسه من یه تکه کد که زمان رو میگیرید مثال بزنید تا بگم چیکار کنید بقیه اشو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ Sub Label2_Click 'باز شدن تایم دیالوگ و گرفتن ساعت دلخواه ونمایش اون داخل لیبل td.Hour = DateTime.GetHour(DateTime.Now) td.Minute = DateTime.GetMinute(DateTime.Now)+1 If td.show("","تنظیم زمان شروع", "انتخاب", "لغو", "", Null) = DialogResponse.POSITIVE Then Dim today, alarmTime, alarm As Long today = DateTime.DateParse(DateTime.Date(DateTime.Now)) 'Sets today at 12:00 AM alarm = td.Hour + td.Minute + today h = td.Hour m = td.Minute ToastMessageShow("زمان شروع " & NumberFormat(h, 2, 0) & ":" & NumberFormat(m, 2, 0), True) File.WriteString(File.DirInternal,"Timerhidden.txt",NumberFormat(H, 2, 0) & ":" & NumberFormat(M, 2, 0)) Label2.Text=NumberFormat(H, 2, 0) & ":" & NumberFormat(M, 2, 0) t2.Enabled=True End If End Sub با کد بالا تایم رو از کاربر میگیرم ولی به نظرم بهتره سورس رو حتما ببینید. سورس زمان بندی که استفاده می کنم سورس زیر است. با تشکر از شما سورس زمان بندی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ شما زمانی رو که از کاربر گرفتید فاصلش رو با زمان حال مقایسه کنید و با startserveceat اون زمان سرویس رو اجرا کنید و در سرویس اون کارایی که میخوایید انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ Msajad عزیز من به آقا پژمان هم گفتم لطفا اگه میتونید سورسی یا یه تکه کدی از سرویس معرفی کنید. در ضمن من طبق تحقیقی که بین سایت های b4a در ایران کردم همچین موضوعی تا به حال بحث نشده بود و یا اگه شده بود لینک آموزش یا سورس کار نمی کرد. لطفا کمک فراموش نشه باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خب بررسی کن تایم دیالوگ به چه صورت زمان رو میده؟؟ بعد زمان رو هم که کاربر میده ذخیره کن ، و یه تایمر بذار تو سرویس هر لحظه چک کن ببین زمان به مقداری که ذخیره شده رسیده یانه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام به همگی دوستان عزیز
چطور میتونم با دیالوگ تایمی رو از کاربر بگیرم و در زمان مشخص شده توسط کاربر دستوری رو اجرا کنم؟
البته حتی اگه برنامه رو بست بازم تایمر فعلا باشه
می دونم باید با سرویس بسازم ولی نمیتونم تایمر و سرویس رو باهم ترکیب کنم
اگه آموزش یا سورسی دارید خواهشا دریغ نکنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.