shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی دوستان لطفا هرکی کتابخونه ی desinscriptsb4a رو داره اپلود کنیه . باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی دوستان لطفا هرکی کتابخونه ی desinscriptsb4a رو داره اپلود کنیه . باتشکر اگر برای seekbar سفارشی می خوای من روشی خیلی بهتر بکارگرفتم که احتیاج به این کتابخونه هم نداره البته من خودم هم این کتابخونه ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دانلود چرا تو ابزار های B4A تاپیک زدید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اگر برای seekbar سفارشی می خوای من روشی خیلی بهتر بکارگرفتم که احتیاج به این کتابخونه هم نداره البته من خودم هم این کتابخونه ندارم میشه بگین چه روشی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دانلود چرا تو ابزار های B4A تاپیک زدید؟؟ آقای نیکروان نگفتم سورس ، گفتم کتابخونه !!! راستی اصن این سورس چی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ میشه بگین چه روشی ؟ بجای کتابخونه از یک ماژول استفاده کردم که اجازه سفارشی سازی بیشتری هم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.