phd.khosravi 64 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان میخوام بدنم راهی هست که بشه حروف رو به عدد تبدیل کرد بعد جمعشون کرد؟ مثلا تو ادیت تکس بنویسی زکریا دکمه رو که زدی بیاد اول بیاد کاراکتر کاراکتر هر حرف رو به عدد مربوطه تبدیل کنه آخر سر هم این اعداد رو با هم جمع کنه ز=2 ک = 8 ر=3 ی=5 ا=1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ بنده برای izadi رو نوشتم البته شماره هایی رو که به حروف دادم همینجوری دادم میتونید ویرایش کنید و حروف دلخواه خودتون رو اضافه کنید با اعداد دلخواه ! EditText1 هم همون EditText ای هست که توش اسم رو مینویسیم Label1 هم همون Label ای هست که جمع رو به ما نشون میده Dim fullchar As Int = EditText1.Text.Length Dim newstr As String = EditText1.Text newstr = newstr.Replace("i","9#").Replace("z","20#").Replace("a","1#").Replace("d","4#") Dim plus As Int = 0 For i = 0 To fullchar-1 Dim str() As String = Regex.Split("#",newstr) plus = plus + str(i) Label1.Text = plus Next ادامش با خودتون موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ فقط یه سوال این Regex و Split دقیقا کارشون چیه و به چه دردی میخورن میشه لطفا یه توضیح مختصر بدین میاد # ها رو از هم دیگه جدا میکنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من مشکل نحوه انجام عملیاته تو ادیت تکس مینویسم زکریا بعد باتن رو که زدم بیاد جمع عددی زکریا رو بهم نشون بده ز=2 ک = 8 ر=3 ی=5 ا= 7 جمع اینها رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این عدد فرقی نمیکنه چی باشه؟؟ من یه الگوریتم واسه خودم تو ذهنم دارم که میتونم کتابخونش رو بسازم تا بصورت استاندارد حرف رو به عدد تبلدیل کنه و بالعکس. ایده این الگوریتیم رو هم از یه جای جالب گرفتم. مثلا اگه بنویسید: salam ، به شما میده: 111855586 دقیقا همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تو برنامه میخوام هرکی اسمشو نوشت حمع عددی اسمو بدست بیاره بعد عدد هر چقد که شد یه چیزی نشون بده مثلا بنویسه زکریا یا محمد یا هر اسم دیگه فرقی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تو برنامه میخوام هرکی اسمشو نوشت حمع عددی اسمو بدست بیاره بعد عدد هر چقد که شد یه چیزی نشون بده مثلا بنویسه زکریا یا محمد یا هر اسم دیگه فرقی نداره الان این مثالی که من زدم به کارتون میاد؟؟؟ یعنی این کتابخونه رو بسازم خوبه واستون؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم شاید بدرد بخوره ولی من میخوام اسامی به صورت فارسی وارد بشه نه انگلیسی اگه مشکلی نیست که بسازین.. البته اگه به صورت کلاس باشه فکر کنم بهتره چون اگه دستکاری لازم باشه میتونم اعمال کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم شاید بدرد بخوره ولی من میخوام اسامی به صورت فارسی وارد بشه نه انگلیسی اگه مشکلی نیست که بسازین.. البته اگه به صورت کلاس باشه فکر کنم بهتره چون اگه دستکاری لازم باشه میتونم اعمال کنم مشکلی نیست ، هم حروف فارسی و هم حروف انگلیسی رو میتونه عدد کنه. آخه کلاسش رو شما متوجه نمیشین ، شاید حتی دستکاری کنی داغون بشه. یا شاید واسه فارسی و انگلیسی جدا ساختم ، پس منتظر باشید واسه کتابخونه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خب اخه مشکل همینه داداش گلم چون هر حرف عدد خودشو داره مثلا ش = 1 و ح = 6 که برا این برنامه اینجوری میشه حالا برا برنامه دیگه ممکنه ح = 4 بشه و عدد تغییر کنه. نمخوام این حروف حتما فقط یه عدد مشخصی رو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ یعنی مثلا حرف "ک" عدد مشخصی تو هر زمان نداره؟؟ اینجوری باید خودتون دیگه شرط گذاری کنید و یا با تابع رندم بهش عدد های مختلف بدین و ذخیره کنید... یکم کار پیچیده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا ... الان من مثلا میام ز = 2 ک = 7 ر = 2 ا = 1 ی = 6 رو برا برنامه تعریف میکنم حالا تو ادیت تکس مثلا نوشتم زکریا نمیدونم دیگه چیکار کنم که اسم نوشته شده رو تشخیص بده که هر حرف عددش چنده بعد با زدن باتن اعداد این اسم رو با هم جمع کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ از دوستای عزیز کسی نبود کمک کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ یه ساب تعریف کن برای تمام کاراکتر ها یه عدد تعریف کن حالا کلمه گرفته شده رو تک تک جدا کن بفرست تو ساب عددشو برگردون خیلی سادست که برادرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ Dim Sum(lbl21.Text.Length) As String For i = 0 To lbl21.Text.Length - 1 Sum(i) = lbl21.Text.CharAt(i) Next Dim new As Int For j = 0 To Sum.Length-1 new = new + Sum(j) Next Msgbox(new,"") من به این صورت نوشتم حالا اگه جمع اعداد بیشتر از 9 شد میخوام دوباره بیاد جمع اعداد رو دوباره جمع کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون واقعا کد نویسیش آسون بود فقط چون اصول برنامه نویسی رو نمیدونم به مشکل بر میخورم همیشه....دست همه تون درد نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ فقط یه سوال این Regex و Split دقیقا کارشون چیه و به چه دردی میخورن میشه لطفا یه توضیح مختصر بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام میتونی بیای واسه کل حروف ها یه عدد تعین کنی یعنی عدد رو بریزی توی یه اینتجر بعد بیای یه حرف رو بریزی توی استرین بعد بیای باهم چکشون کنی که اگه مثلا : گ بود 8 باشه بعد انو بنویسه یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ میشه همینی که گفتی رو به صورت کد نویسی بگی لطفا.... یا اگه امکان داره یه سورس ساده بسازی بی زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اینجوری مثلا: dim s as string dim j as int j=1 s=گ خوب حالا این دورو باهم برابر کن if j=s then عملیات مورد نظر end if یه همچین چیزی باید بشه شرمنده کار دارم وقت نمیکنم سورس براتون تهیه کنم این یه مثال خیلی ساده هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
phd.khosravi 64
سلام به دوستان
میخوام بدنم راهی هست که بشه حروف رو به عدد تبدیل کرد بعد جمعشون کرد؟
مثلا تو ادیت تکس بنویسی زکریا دکمه رو که زدی بیاد اول بیاد کاراکتر کاراکتر هر حرف رو به عدد مربوطه تبدیل کنه آخر سر هم این اعداد رو با هم جمع کنه
ز=2
ک = 8
ر=3
ی=5
ا=1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.