Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک برنامه . یک کتاب ساده ساختم ولی احساس میکنم خیلی برنامه سنگین شده یعنی سرعتش کمه . بعضی وقت ها Has Stopping میده کاری هست که سرعت برنامه رو بالا ببره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک برنامه . یک کتاب ساده ساختم ولی احساس میکنم خیلی برنامه سنگین شده یعنی سرعتش کمه . بعضی وقت ها Has Stopping میده کاری هست که سرعت برنامه رو بالا ببره؟ کاری که امین آقا گفتن رو یکم بیشتر براتون توضیح میدم ( البته با اجازه ی امین آقا ) کد زیر رو تو منیفس کپی کن : SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") بعد به جای اینکه از دیزاینر برای عکسات استفاده کنی ، اینچوری بهشون عکسارو بده : ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmapSample(File.DirAssets,"titel bar.jpg",300,500)) بعد میگی وقتی از اکتیویتی خارج شد عکسارو ازش بگیر : Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) ImageView1.SetBackgroundImage(Null) End Sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ این تاپیک جامع هم میتونه کمکتون کنه،کلا راجع به این هنگ هست. http://answercenter.ir/topic/2747-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اقای شریعتی من وقتی از LoadBitmapSample استفاده میکنم . موقع Compile این میاد B4A version 4.30 Parsing code. 0.03 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Missing parameter. Occurred on line: 30 Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmapSample(File.DirAssets,"BG-1.jpg")) Word: ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اقای شریعتی من وقتی از LoadBitmapSample استفاده میکنم . موقع Compile این میاد B4A version 4.30 Parsing code. 0.03 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Missing parameter. Occurred on line: 30 Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmapSample(File.DirAssets,"BG-1.jpg")) Word: ) امیر جان شما چرا داری از این کد استفاده میکنی؟؟ باید یه فرقی داشته باشه دیگه. شما سایز رو ندادین ، یعنی اصلا دلیل استفاده از loadBitmapSample دادن سایزه،کدتون رو اینجوری قرار بدید: Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmapSample(File.DirAssets,"BG-1.jpg",100,100)) اینجا سایزو دادم 100 در 100 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تو برنامه از عکس زیاد استفاده کردی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کار های زیر روانجام بدین مشکل حل میشه 1. برای لودکردن عکس ها از LoadBitmapSample به جای LoadBitmap استفاده کنید 2. کد زیر رو به منیفست ادیتور اضافه کنید : SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام دوستان
من یک برنامه . یک کتاب ساده ساختم ولی احساس میکنم خیلی برنامه سنگین شده
یعنی سرعتش کمه . بعضی وقت ها Has Stopping میده
کاری هست که سرعت برنامه رو بالا ببره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.