Armin8192 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من می خوام تو قسمت درباره ی ما برنامم با زدن دکمه، تلگرام باز شه که مقصدش آی دی خودم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elh12 0 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ دوستان ببخشید .... چجوری میتونم عکس رو هم تو تلگرام با این کد ها بفرستم.... من این کدو امتحان کردم نشد : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND,"") i.SetType("*/*") i.PutExtra("android.intent.extra.STREAM",ImageView1.Bitmap) i.SetComponent("org.telegram.messenger") StartActivity(i) ToastMessageShow("dd",False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ سلام برادر ! تاپیک جدید بزن وقتی سوال جدید میپرسی ! برای ارسال عکس هم باید پی اچ پی بسازید. نمیدونم چرا همه قفل کردن رو تلگرام ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sina.kordestani 1 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در در 1394/04/23, 18:16:58، Armin8192 گفته است : سلام دوستان من می خوام تو قسمت درباره ی ما برنامم با زدن دکمه، تلگرام باز شه که مقصدش آی دی خودم باشه داش براحتی توسط Intent ها میتونی اینکارو انجام بدی ، فقط کافیه آی دی خودتو جایگزینش کنی Dim int1 As Intent int1.Initialize(int1.ACTION_VIEW,"http://telegram.me/"&"id")'بجای id هر عبارتی رو جایگزین میکنیم StartActivity(int1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ سلام اگه بخام هم زمان با متن فایل هم ارسال کنم باید چ کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک رفته پایین ولی ایدی رو کجا مشخص کنیم سلام این کد رو تست کنید : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "SALAM!KHUBI") i.SetType("text/plain") Dim jo As JavaObject = i jo.RunMethod("setPackage", Array As Object("org.telegram.messenger")) StartActivity(i) کتابخونه JavaObject رو هم تیکشو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ کد صحیح به این صورته : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND,"") i.SetType("text/plain") i.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", MATNTE_MOREDE_NAZAR) i.SetComponent("org.telegram.messenger") StartActivity(i) یا Dim a As AriaLib a.ShareTextToAPP(MATNTE_MOREDE_NAZAR,a.PACKAGE_TELEGRAM) آیدی رو هم نمیتونین مشخص کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI01 14 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ dim p as phone intent startActivity(p.openBrowser(https://telegram.me/id)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام اگر بخواهید ب طور دقیق ی ایدی باز بشه باید از Api های تلگرام استفاده کنید ک توی سایت خود تلگرام موجوده من ک نگاه کردم یکم پیچیده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Armin8192 3 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ کسی نمی خواد جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام این کد رو تست کنید : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "SALAM!KHUBI") i.SetType("text/plain") Dim jo As JavaObject = i jo.RunMethod("setPackage", Array As Object("org.telegram.messenger")) StartActivity(i) کتابخونه JavaObject رو هم تیکشو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Armin8192 3
سلام دوستان من می خوام تو قسمت درباره ی ما برنامم با زدن دکمه، تلگرام باز شه که مقصدش آی دی خودم باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.