Armin8192 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام چه جوری می شه یه ایمیل فرستاد که متنش متن Edittext باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ با سلام ممنون از لطفتون... ولی کار نکرد... لطفا اینجا رو ببینید... من یه همچین سورسی میخوام... البته کار کنه... وگرنه خودم سورس رو دارم... کار نمیکنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام منم تقریبا یه همچین سوالی قبلا مطرح کردم ولی جوابی که می خواستم رو نگرفتم. یعنی فقط یه نفر جواب داد اونم اون چبزی نبود که میخواستم... لطفا اساتید کمک کنید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام من فکر کنم این درست باشه :| تست نکردم فقط این برای جیمیل هست قبلا واسه ی تمرین نوشته بودم با استفاده از کتابخونه ی net یه دکمه به لایوت اضافه میکنیم 4 تا ادیت تکست هم میزاریم 2 تا برای یوزر و پسورد کاربر یکی برای متن ایمیل یکی هم برای سابجکت اسم ادیت تکستارو من اینجوری گذاشتم یوزر کاربر : EmailShoma پسورد کاربر : RamzeShoma متن ایمیل : MatnMail سابجکت : Submail دکمه هم برای این ک بزنه ارسال بشه یه ساب مینویسیم با اسم ... mail مثلا Sub Mail(Matn As String,Subject As String) Dim SMTP1 As SMTP Dim server As String : server= "smtp.gmail.com" Dim port As Int : port= 465 Dim protocol As String : protocol="smtp" SMTP1.Initialize(server, port,EmailShoma.Text,RamzeShoma.Text, protocol) SMTP1.UseSSL = True SMTP1.To.Add (ایمیلی ک میخاید بهش فرستاده بشه متن) SMTP1.Subject = Submail.Text SMTP1.body = MatnMail.Text SMTP1.Send اینم ک دیگه معلومه کدهاش بعد هم میزاریم توی کد کلیک دکمه Sub Button1_Click Mail(MatnMail.Text,Submail.Text) End Sub اینم واسه ی پیغام به کاربر Sub SMTP1_MessageSent(Success As Boolean) If Success = True Then ToastMessageShow("ارسال شد",True) Else ToastMessageShow("ارسال نشد",True) End If End Sub من اینجوری یاد گرفتم انشالله ک مفید باشه ولی من فکر نکنم کاربری توی برنامه رمزشو بده حالا خود دانید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Armin8192 3
سلام چه جوری می شه یه ایمیل فرستاد که متنش متن Edittext باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.