mohammade79 127 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من می خوام یه دوربین بسازم که وقتی عکس گرقته شد و سیو شد، در ایکونی کوجک در پایین صفحه نمایان بشه اگه کسی بلده کمک کنه با اسکرین شات هم نتونستم این کار رو بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ درود خب شما مگه عکس رو نمیگیرید و ذخیره میکنید ؟ همون عکس رو توی ImageView کوچک پایین صفحه Load کنید دیگه مشکل شما دقیقا کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ یعنی چه جوری میشه یه نمونه برام بنویسی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ یعنی چه جوری میشه یه نمونه برام بنویسی؟ دوست عزیز سوال بنده رو متاسفانه با سوال جواب دادید. خدمتتون عرض کردم الان دقیقا مشکل شما کجاست ؟ توی عکس گرفتن ؟ توی ذخیره کردن ؟ توی نمایش دادن صفحه کوچیک ؟ کجا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ مهدی جان من عکس رو ذخیره میکنم اما به نام مثلا124354684 و بعد الان می خواهم این عکس رو در حین زدن دکمه بعلاوه ذهیره که انجام میشه، توی یه باتون کوچیک لود کنمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ شما بعد از اینکه عکس رو مثلا با نام basic.png توی برفرض مثال مسیر: DirRootExternal ذخیره کردی بیا یک ImageView1 رو که به صورت پیش فرض Visbiled = False هست رو نمایش بده. و کدش رو به این صورت بنویس: dim bt3 as BitmapDrawable bt3.Initialize(LoadBitmap(File.DirRootExternal,"basic.png")) ImageView1.Background = bt3 ImageView1.Gravity = Gravity.FILL لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ خدا به آرزو ها تو برات برآورده کنه پسرم(خخخخخ الکی مثلا من خیلی بزرگم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان من می خوام یه دوربین بسازم که وقتی عکس گرقته شد و سیو شد، در ایکونی کوجک در پایین صفحه نمایان بشه اگه کسی بلده کمک کنه با اسکرین شات هم نتونستم این کار رو بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.