shahriar 408 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت تمامی دوستان من میخواستم بدونم که بعد از این که برنامه توسط بازار تایید شد بهمون کد صفحه ی ثبت نظر برنامرو میده ؟ و چه جوری میشه همچین صفحه ای رو باز کرد ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ Dim i As Intent Dim myPack As String = "پکیج نیم برنامه شما" i.Initialize(i.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id="&myPack) StartActivity(i) Package Name برنامه خودتون رو برابر با مقدار myPack قرار بدید... البته فکر میکنم قبلا آموزش داده شده بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم اقا امین عزیز هم توی کتابخونه شون (AriaLib) این کد رو گنجوندن که با حدود یه خط این کار انجام میشه از هردو کد میتونی استفاده کنی.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام خدمت تمامی دوستان
من میخواستم بدونم که بعد از این که برنامه توسط بازار تایید شد بهمون کد صفحه ی ثبت نظر برنامرو میده ؟ و چه جوری میشه همچین صفحه ای رو باز کرد ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.