pmtweb 38 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام من میخواستم چند عکس رو پشت سر هم توی صفحه اسکرول کنم اگه میشه یه کمکی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ از اسکرول ویو استفاده کن و همه عکس ها رو تو پنل داخلش قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ از اسکرول ویو استفاده کن و همه عکس ها رو تو پنل داخلش قرار بده از اسکرول ویو استفاده کردم ولی نمیدونم چطوری عکس هارو قرار بدم .. یعنی بیام برای هر عکس یه لایوت بسازم و ایمیج ویو رو توشون قرار بدم ؟؟ اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ Dim sv As ScrollView Dim top As Int Dim img As ImageView For i=0 To 5 img.Bitmap=LoadBitmapSample(File.DirAssets,(i+1)&".png",500,500) sv.Panel.AddView(img,0,top,100%x,500) top=top+550 sv.Panel.Height=top این کدرو ببین ، اومدیم با دستور For عکس های img رو به ترتیب از assets انتخاب کردیم و اون رو توی Scrollview نمایش دادیم (همینجوری کد رو نوشتم شاید ایراد داشته باشه ، هرجوری که خودت خواستی ویرایشش کن) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ For i=0 To 5 img.Bitmap=LoadBitmapSample(File.DirAssets,(i+1)&".png",500,500) sv.Panel.AddView(img,0,top,100%x,500) top=top+550 sv.Panel.Height=top اقا من با ساختار دستور for آشنایی ندارم الان یه خطایی میده که نمیدونم چطوری حل میشه میگه missing keyword: next چکارش کنم این رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ For i=0 To 5 img.Bitmap=LoadBitmapSample(File.DirAssets,(i+1)&".png",500,500) sv.Panel.AddView(img,0,top,100%x,500) top=top+550 sv.Panel.Height=top Next دوست عزیز سعی کنید دستورات رو یاد بگیرید توی آموزش پر هست از آموزش های تصویری رایگان و آموزش های متنی و ... بدون یاد گیری بعید میدونم بتونید برنامه ای رو بنویسید مثلا الان شما با اینکه توی خطا هم گفته که next رو نگذاشتید باز متوجه نشدید ! به هر حال کد صحیح رو براتون نوشتم ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pmtweb 38
سلام
من میخواستم چند عکس رو پشت سر هم توی صفحه اسکرول کنم
اگه میشه یه کمکی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.