طاها 480 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان. میخواستم بدونم چجوری میتونم چندتا دکمه مثل برنامه جعبه ابزار بزارم که بعدش بشه اسکرول کرد و بقیه موارد بیاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ لازم نبود پیغام خصوصی بدید، شما هرچی که میخوای رو توی مثلا 2تا layout بچین بعد 2تاشو توی پنل Scrollview لود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ لازم نبود پیغام خصوصی بدید، شما هرچی که میخوای رو توی مثلا 2تا layout بچین بعد 2تاشو توی پنل Scrollview لود کن میشه یه نمونه کد بزاری؟ آخه من تازه کارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ میشه یه نمونه کد بزاری؟ آخه من تازه کارم دوست عزیز شما به بنده هم پیغام خصوصی دادید لطفا فقط تاپیک بزنید در مورد آموزش کار با ScrollView در انجمن جست و جو کنید مطالب زیادی پیدا میکنید اگر باز به نتیجه نرسیدید اعلام کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما به بنده هم پیغام خصوصی دادید لطفا فقط تاپیک بزنید در مورد آموزش کار با ScrollView در انجمن جست و جو کنید مطالب زیادی پیدا میکنید اگر باز به نتیجه نرسیدید اعلام کنید موفق باشید حالا نمیشه فعلا یه نمونه بدید من کارم راه بیفته. آخه فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ میشه یه نمونه کد بزاری؟ آخه من تازه کارم ScrollView1.Panel.LoadLayout("نام لایوت") شما باید دکمه های خودتون رو در یک لایوت دیگه بچینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ این آموزش رو ببینید : http://answercenter.ir/topic/4131-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%AF%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. میخواستم بدونم چجوری میتونم چندتا دکمه مثل برنامه جعبه ابزار بزارم که بعدش بشه اسکرول کرد و بقیه موارد بیاد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.