Arash.1374m 16 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همگی بچه ها من یه سورس نیاز دارم که باهاش بتونم مسیر خودم رو تا یه سری جاهای تعیین شده یا موجود روی نقشه پیدا کنم مرسی ازهمگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ برادر شما الان انتظار داری بچه ها خیلی شیک و جلسی بیان سورس رو به شما بدن ؟؟ این سورس رو پولی هم به زور میتونید پیدا کنید. یکم همت کنید و با مستندات مختلف خودتون بسازید که هم یاد بگیرید هم منتظر کسی نباشید که براتون کاری رو انجام بده...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ برادر من آموزش تصویری GPS در این سایت هست که استاد خلیلی عزیز لطف کردن و به صورت رایگان در سایت قرار دادن آستین بالا بزنید و شروع کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Arash.1374m 16
سلام به همگی
بچه ها من یه سورس نیاز دارم که باهاش بتونم مسیر خودم رو تا یه سری جاهای تعیین شده یا موجود روی نقشه پیدا کنم
مرسی ازهمگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.