shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی اساتید من با استفاده از کد زیر یکی از فیلد های دتابیس رو آپدیت میکنم : s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan=1") حالا میخوام به جای 1 مقدار یک متغیر از نوع اینت رو قرار بدم چه جوری میشه این کارو کرد ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آقای ایزدی من میخوام مقدار یک متغیر اینت EM رو از همون فیلد بگیره و بعد بعلاوه ی 1 کنه و بعد دوباره رو همون آپدیدت کنه ( همرو به غیر از آپدیت کردن بلدم ) کد شما فک نکنم اینجوری باشه Dim Var As Int : Var=Cursor.GetInt("EM") Var = Var + 1 sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = '" & var & "' where id ='" & id & "'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ باتشکر من به جای fav اسم فیلدی که میخوام آپدیت بشه رو نوشتم به جای id چی بنویسم ؟ می شه واضح تر بگید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ شما باید id همون فیلیدی که قراره آپدیت بشه رو بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ درود میتونید به این صورت عمل کنید : sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ممنون آقای ایزدی فقط یه چیز که این هم برای اعداد و حهم برای حروف هست یا باید برا اعداد یه جور دیگه بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ممنون آقای ایزدی فقط یه چیز که این هم برای اعداد و حهم برای حروف هست یا باید برا اعداد یه جور دیگه بنویسم آقای ایزدی من میخوام مقدار یک متغیر اینت EM رو از همون فیلد بگیره و بعد بعلاوه ی 1 کنه و بعد دوباره رو همون آپدیدت کنه ( همرو به غیر از آپدیت کردن بلدم ) کد شما فک نکنم اینجوری باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ Dim Var As Int : Var=Cursor.GetInt("EM") Var = Var + 1 sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = '" & var & "' where id ='" & id & "'") باتشکر من به جای fav اسم فیلدی که میخوام آپدیت بشه رو نوشتم به جای id چی بنویسم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من با استفاده از کد زیر یکی از فیلد های دتابیس رو آپدیت میکنم :
حالا میخوام به جای 1 مقدار یک متغیر از نوع اینت رو قرار بدم
چه جوری میشه این کارو کرد ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.