phd.khosravi 64 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام.... میخوام اعداد داخل ادیت تکس رو باهم جمع کنم ؟ مثلا اگه نوشتن 67 یا 189 بیاد اعداد رو تک تک با هم جمع کنه و اگه جواب بیشتر از 9 شد بازم جواب رو با هم جمع کنه با تشکر از شما عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ کاراکتر های ادیت تکست رو بصورت جداگانه بگیرید و هر کدوم رو داخل یه متغیر بریزید . بعد با هم جمع کنید . بعد شرط بگذارید اگر 2 رقمی بود دوباره جمع کنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ درود جواب خودتون رو میتونید از دل این تاپیک بیرون بیارید : http://answercenter.ir/topic/4950-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D8%AF%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ در در 1394/04/26, 00:20:58، مهدی ایزدی گفته است : درود جواب خودتون رو میتونید از دل این تاپیک بیرون بیارید : http://answercenter.ir/topic/4950-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D8%AF%D8%AF/ ببخشید من توی سایت انسور سنتر معمولا وقتی روی لینک ها کلیک میکنم میره به ادرس زیر: مشکل چیه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ dim sumvar as int sumvar = text1.text + text2.text if sumvar > 9 then 'شرط من end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ سلام Sub Globals Private EditText1 As EditText Dim add As Int=0 End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) EditText1.Text="553" Dim n As Int=EditText1.Text.Length For i=0 To n-1 Dim l As String=EditText1.Text.CharAt(i) add=add+l Next Log("Add: "&add) '13 End Sub بیرون از حلقه میتونی شرط بزاری اگه بیشتر از 9 شد جواب ... جمع کنه!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
phd.khosravi 64
سلام.... میخوام اعداد داخل ادیت تکس رو باهم جمع کنم ؟ مثلا اگه نوشتن 67 یا 189 بیاد اعداد رو تک تک با هم جمع کنه و اگه جواب بیشتر از 9 شد بازم جواب رو با هم جمع کنه
با تشکر از شما عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.