محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام من api بیسیکم پایین هست و باید api من api21 باشه باید چی دانلود کنم و کجا قرار بدم؟ ممنون اگه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دانلود کنید و در پوشه platforms در sdk قرار دهید و از خود برنامه ادرس پچ جدید رو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دانلود کنید و در پوشه platforms در sdk قرار دهید و از خود برنامه ادرس پچ جدید رو بدید لینک دانلود رو لطفا قرار میدید؟ سرچ کردم پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ لینک دانلود رو لطفا قرار میدید؟ سرچ کردم پیدا نکردم بفرما اینم لینک دانلود api21 http://downloads.puresoftware.org/files/android/API/android-21_r02.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بفرما اینم لینک دانلود api21 http://downloads.puresoftware.org/files/android/API/android-21_r02.zip ممنون فقط اگه بگید از کجا و چجوری api جدیدو به بیسیک معرفی کنم دیگه حرفی ندارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ این فایلی که دانلود کردید رو بریزید در مسیر نصب sdk پوشه platforms و در داخل basic4android هم کانفینگش کنید. همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بعد از دانلود فایل(api21) اونو از حالت زیب در بیارید بعد برید به جایی که sdkشما در آن نصب شده مثلا مال من اینجا قرار داره F:\Android-SDK-Full-2014-12-03-EhsanAvr.Com\platforms بعد از این که وارد پوشه sdk خودتون شدید فایلی رو که دانلود کردی(بعد از خارج کردن از حالت زیپ) اون رو داخل پوشه platforms کپی کنید و بعدش بیاید از داخل خود بیسیک اون api21 رو به بیسیک معرفی کن به9 همین سادگی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اگر برنامه با api پایین تر نوشته باشیم میتونم با api بالاتر ادامش را بنویسیم و مشکلی پیش نمیاد ؟ یا برعکسش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۴ اگر برنامه با api پایین تر نوشته باشیم میتونم با api بالاتر ادامش را بنویسیم و مشکلی پیش نمیاد ؟ یا برعکسش ؟ نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی از api بالا بخوایم بیایم پایین باید دقت کنیم که از کدها و Lib هایی که استفاده کردیم با نسخه ی پایین تر هم خونی داشته باشه . عکسش هم امکان داره اتفاق بیافته ولی خیلی کم . در اصل روال اینه همیشه بابالاترین api گوگل اپ هاتون کامپایل کنید مثلا الان 23 هست 24 امد از 24 استفاده کنید. تا کم تر به باگ ها و مشکلات بخورید.وتوصیه دیگه هم اینه همیشه پکیج کامل رو که همون جدیدترین باشه یکجا دانلود کنید . نه قسمت به قسمت چون بدلیل شرایط تحریم ها نمی تونید همه چیز رو تک به تک دانلود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ کمک میکنید آیا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام
من api بیسیکم پایین هست و باید api من api21 باشه
باید چی دانلود کنم و کجا قرار بدم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.