afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام برنامه نویسان گل دوستان چند سوال برام پیش اومد بعد از دانلود نسخه کاملsdkکه حدودا حجمش25گیگ بود(پدرم دراومد تا دانلود شه) 1-این پوشه های که داخل sdkوجود دارن به چه دردی میخورن (من که فقط با چندتا پوشه سرو کله میزنم پس بقیه پوشه ها به چه دردی میخورن) توضیح لطفا 2-میشه بگید چطوری از مثالهایی که تو پوشه samples استفاده کنیم 3-اگه میشه یه توضیح مختصری از کارکرد این پوشه ها بدید لطفا و چه جوری ازشون استفاده کنیم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم اکثر این پوشه ها در اکلیپس مورد استفاده قرار بگیره چون بیسیک به چندتا پوشه نیاز داره و فکر نمی کنم 25 گیگ مورد نیاز باشه در بیسیک. البته چندتا پوشه اضافی هم هست که برای AppCompat استفاده می شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ شما تمام چیزهایی که برای برنامه نویسی آندورید لازم هست را دانلود کردید تقریبا غیر از پلتفرم وبعضی چیزهای دیگه که نصبشون خودکار هست بقیه چیزهاش بدرد شما نمیخوره مثلا شما اگر بخواید برای tv و یا watch برنامه بنویسید به بقیه چیزها نیاز پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
سلام برنامه نویسان گل
دوستان چند سوال برام پیش اومد بعد از دانلود نسخه کاملsdkکه حدودا حجمش25گیگ بود(پدرم دراومد تا دانلود شه)
1-این پوشه های که داخل sdkوجود دارن به چه دردی میخورن (من که فقط با چندتا پوشه سرو کله میزنم پس بقیه پوشه ها به چه دردی میخورن) توضیح لطفا
2-میشه بگید چطوری از مثالهایی که تو پوشه samples استفاده کنیم
3-اگه میشه یه توضیح مختصری از کارکرد این پوشه ها بدید لطفا و چه جوری ازشون استفاده کنیم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.