طاها 480 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دوستان حتما دیدید تو خیلی از برنامه های بازار، یک باتنی هست که میزنی یه پنجره پاپ آپ باز میشه و میتونی نظر بدی من چجوری میتونم همچین صفحه ای در برنامه ام درست کنم ؟(واسه نظر نمیخوام، برای کار دیگه ای میخوام یه پاپ آپ شبیهش بسازم) میخوام وقتی برنامه رو اجرا کردن فقط یه صفحه پاپ آپ شبیه نظرات بازار باز شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ در desinger یه پنل درست کنید بعد اون رو با کتابخانه دیالوگ لودش کنید... کار سختی نیست. اینم یه نمونه سورس : http://s6.picofile.com/file/8182060934/CustomDialog_b4airanamozesh_rozblog_com_.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
دوستان حتما دیدید تو خیلی از برنامه های بازار، یک باتنی هست که میزنی یه پنجره پاپ آپ باز میشه و میتونی نظر بدی
من چجوری میتونم همچین صفحه ای در برنامه ام درست کنم ؟(واسه نظر نمیخوام، برای کار دیگه ای میخوام یه پاپ آپ شبیهش بسازم)
میخوام وقتی برنامه رو اجرا کردن فقط یه صفحه پاپ آپ شبیه نظرات بازار باز شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.